Akkaya'dan 30 yıl geriye gidişe sitem

Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada 'Alanya'da taşımacılık sistemi 90'lı yıllara geri döndü.' dedi.

Akkaya'dan 30 yıl geriye gidişe sitem

Ali Akkaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 'Hızla gelişen ve modernize olan dünyamızdaki gelişmelere parelel olarak, ilçemizde de gelişme beklerken özellikle toplu taşımacılık sistemi 2014 Büyükşehir sisteminden sonra geriye gitmiş; hatta en son kaleye konulan Pejo minibüsler sayesinde 90’lı yıllara geriye gitmiştir.

banner111

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIN HAKLARI GASP EDİLMEKTEDİR

Diğer taraftan 65 üstü vatandaşlarımızın halk otobüsü ile ücretsiz taşıması yapılırken bu hakları elinden alınarak pejo minibüslerde ücret talep edilmektedir.

ÇEVRE RAHATSIZ EDİLMEKTEDİR

İyi bir gezi ve yürüyüş alanı olan kalemizde, kaleye yeni çalışmaya başlayan bu minibüsler her yürüyen turiste Bip Bip korna çalarak rahatsız etmektedir. Büyükşehirimizce toplu taşımacılık daha da ileriye gitmesi gerekirken Pejo minibüslerle tam 30 yıl geriye gitmiştir. Alanyamızın gözbebeği Alanya Kalemize Pejo minibüslerle toplu taşımacılık maalesef yakışmamaktadır.'

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83