Dünya Kadınlar Günü'nde emekçi kadınlar ziyaret edildi

Dünya Kadınlar Günü'nde emekçi kadınlar ziyaret edildi

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli ziyaretler yaparak kadınların günlerini tebrik etti.

DEPREMDEN ETKİLENEN KADINLAR UNUTULMADI

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, sabah saatlerinde Belediyede çalışan kadın personelin Dünya Kadınlar Gününü tebrik edip, çalışanlarla sohbet etti. Başkan Yılmaz, Belediye personeli ziyareti sonrasında, eşi Şerife Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nermin Sümbül ve Kadın Kolları yöneticileri ile ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Gazipaşa Öğretmenevi, Kredi Yurtlar Kurumu ve Uygulama Otelinde konaklayan depremzede vatandaşları ziyaret eden Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, vatandaşların sorunlarını dinleyip fikir alışverişleri yaptı. Kadınlar ve çocuklara hediyeler dağıtıldı.

ÇALIŞAN KADINLAR ZİYARET EDİLDİ

Dünya Kadınlar günü dolayısıyla ilçede ziyaretlerini sürdüren Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde devam eden el sanatları kursundaki kursiyerleri ve Gazipaşa çarşı esnafını ziyaret etti. Başkan Mehmet Ali Yılmaz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yapılan ziyaretlerde üreten ve çalışan kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak Gazipaşa Belediyesi bitki üretim tesisinde üretilen çiçeklerden hediye etti.

banner111

8 MART’IN ANLAMININ VE ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ

Yapılan ziyaretlerle ilgili konuşan Başkan Mehmet Ali Yılmaz “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, CHP İlçe Başkanımız Yavuz Demir, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nermin Sümbül ve yöneticilerimiz ile birlikte; deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımızı, kursiyerlerimizi, belediye çalışanlarımızı ve esnafımızı ziyaret edip, emekçi kadınlarımız ile sohbet ettik. İlçemizde çalışan kadınlarımızın sayısı oldukça fazla. Üreten ve çalışan kadınlarımızın bu anlamlı ve önemli günde yanında olmaya çalıştık. Kadınlarımızın atacakları tüm adımlarda arkalarında olduğumuzu belirtmek istedik. Kadınlarımıza Belediyemiz bitki üretim tesisinde üretilen çiçeklerimizden hediye ettik. Onları sadece bugün değil her gün hatırlıyoruz ve değer veriyoruz. Hayatımızın her anında yanımızda olan ve geleceğimizi şekillendiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83