Akkaya’nın iftarına yoğun ilgi

Akkaya’nın iftarına yoğun ilgi

Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya’nın düzenlediği iftar daveti yoğun ilgi gördü. Akkaya, ilgi nedeniyle oluşan mağduriyet sebebiyle özür diledi.

banner111


Şoförler oda binası önünde Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya’nın verdiği iftar davetine yoğun katılım oldu. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere’nin de katıldığı iftarda oluşan izdiham sebebiyle bazı misafirlere masa ve yemek yetmemesi sebebiyle Akkaya özür mesajı paylaştı.
Birlik başkanımız Adlıhan Dere, Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, Alanya EA Hastanesi Başhekimi Oğuz Karahan, Alanya Müftüsü Dr İhsan İlhan, Alanya Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan, Alanya İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar, siyasi partilerin ilçe başkanları, oda başkanları, STK temsilcileri, odanın önceki dönem başkanları Ali Şahin, Veliddin Taşkıran ve Recep Çalış ile kurum müdürleri ve oda üyeleri iftar davetine katıldı.
Akkaya, davete katılım oldukça yüksek olduğunu belirttiği mesajında “Yoğun katılım nedeniyle masa ve yemek yetmemesi nedeniyle de çok özür dilerim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83