Alaçatı Muhallebicisi artık Alanyum’da

Alaçatı Muhallebicisi artık Alanyum’da

Doğanın güzelliklerden ilham alan bir marka olabilme hayalini gerçekleştirmeyi başaran ve Ege Alaçatı mimarisi ve konforuyla 94 farklı noktada hizmet veren Alaçatı Muhallebicisi, 2022 yıl için ‘En Lezzetli Yatırım’ teması çerçevesinde yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. 94 şubesine bir yenisini daha ekleyen Alaçatı Muhallebicisi, Alanya Alanyum’da misafirlerini ağırlamaya başladı.

Pandemi sürecindeki belirsizlikler, dünya ekonomisindeki kırılganlık ve buna bağlı olarak sektörde yaşanan dalgalanmaya karşın mevcut büyüklüğünü korumayı başaran marka, Bolu, Çorum, Tokat, Tekirdağ, Çanakkale, Iğdır, Erzurum, Bartin, Sinop, Uşak, Zonguldak, Manisa, Trabzon, Mardin, Sivas, Amasya, Karabük, Bilecik, Giresun, Hatay’da yeni Franchise yatırımları görüşmeleri sürüyor. 2022 yılı için, yeni dijital menü, müşteri dostu fiyat politikası ve yeni ürünleriyle birbirinden farklı kampanyaları hayata geçirmeyi amaçlayan marka, müşteri memnuniyetini arttırmanın yanı sıra, bölgesel ve kültürel farklılıkları ortadan kaldıran en önemli etkileşimlerden birinin de Anadolu’nun zengin mutfak kültürü olduğunu savunuyor.

banner111

Günün her saati eşsiz lezzetleriyle gerçek bir Ege esintisi yaşayabilirsiniz. Günün tüm öğünlerinde ve kahve aralarında, mimari konforu ve zengin menü içeriği ile müşterilerini en iyi şekilde ağırlayan bir Alaçatı Muhallebicisi’nde, sabahın erken saatlerinde Ege kahvaltısıyla güne başlayabilir, günün diğer saatlerinde, Ege’nin kendine özgü sağlıklı ve besleyici lezzetlerini deneyebilir, keçi sütü ve gerçek meyve tanecikleri ile üretilen onlarca çeşit dondurma içerisinden kendi favorilerinizi seçebilir, Alaçatı’nın eşsiz sütlü tatlılarıyla lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Çocukluğundan beri bu markada çalışan Alaçatı Muhallebicisi Bölge Müdürü Ümit Ünal, yönetim fabrikası Kocaeli’de olan Alaçatı Muhallebicisi’nin Alanya Şubesi açılısında ekibi ile birlikte açılışa katılarak basın mensuplarına açıklamada bulundu. İlk mağazasının 2012 yılında açıldığını aktaran Ünal, “Alaçatı Muhallebicisi 2012’den beri Ege’nin doğallığını ve lezzetlerini, Anadolu’nun tamamına, insanların doğaya ve doğala olan özlemlerini giderebilmek için taşıyor ve bu heyecanla yeni şube yatırımları yapıyor. Kendine has mimarisi ve Ege’ye özgü lezzetleri ile hizmet noktalarını hızla arttıran Alaçatı Muhallebicisi, Ege’nin güzelliklerini, tüm Anadolu’da dört mevsim yaşatmaya devam ediyor” diye konuştu.

Markanın hikayesinin Çeşme’nin Alaçatı semtinde oluştuğunu aktaran Ünal, “Bütün mimarimiz, oluşumumuz aslında Çeşme’nin Alaçatı semtinden beslendi. Şu anki dekorumuz; Alaçatı’da ne varsa günümüz şartlarındaki işletmelere yorumluyoruz. Bunu günümüz şartlarına göre inove edip de yapabiliyoruz. Tümü Çeşme Alaçatı’da ne varsa işletmelerimizde de aynısı var” dedi.

Alaçatı Muhallebicisi’nin temel amacının günün stres ve karmaşasından çıkartıp birden Ege’nin bir kasabasında misafir ağırlıyormuş gibi hissetmek olduğunu belirten Ünal, “Bu konuda da gayet başarılıyız. Gayet iyi gidiyoruz. Misafirlerden geri dönüşlerimi de gayet güzel. 2022 yılı sonunda 100 şubenin üzerine çıkmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Ünal, bu markanın Alanya halkı ile buluşmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, “Bizim Antalya merkezde şubemiz var ama Alanya ayrı bir güzellik. Körfezin incisi gibi durumunda. Alanya’ya baktığımızda muhtemelen sezonda nüfusun çoğunluğu turist olacak. Muhtemelen bir kısmı da yerli turist olacak. Diğer mağazalarda gönül bağı kurduğumuz misafirler burada da bizi gördüğünde sevinecektir. Biz de bunun karşılığında hizmetin en iyisini verebilmek için Alaçatı Akademi bünyesinde eğitimler aldık. Ekibimiz gayet nitelikli” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83