Alanya Belediyesi personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri devam ediyor

Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, belediye personellerine yönelik iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri devam ediyor.

Alanya Belediyesi personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri devam ediyor

Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu çerçevesinde, ‘Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmelik’te geçen konular (genel teknik ve sağlık) hakkında tüm Alanya Belediyesi personeline işe girişlerinde ve periyodik olarak ‘’İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri’’ planlı olarak verilmeye devam ediyor.

Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimlere, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile diğer müdürlüklerde göreve yeni başlayan personeller katıldı.

banner111

İŞ SAĞLIĞI VE TEMEL İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Alanya Belediyesi personellerine, Alanya Belediyesi İşyeri Hekimi Sultan Özgen ve İlkyardım Eğitmeni Pınar Özmen tarafından “İş Sağlığı ve Temel İlk Yardım” konusunda eğitim verildi. Alanya Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Yangın, Yüksekte Çalışma ve EKED/LOTO Eğiticisi Burcu Türker de iş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri, yüksekte güvenli çalışma, elektrik tehlikeleri, riskleri vb. konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83