Alanya'da Bedirhan Gökçe ile Ramazan eğlencesi

Alanya Belediyesi’nin hazırlamış olduğu Ramazan Şenlikleri’nde sevilen sanatçı Bedirhan Gökçe sahne aldı. Binlerce vatandaşın katıldığı muhteşem programda izleyiciler şarkılar ve şiirler eşliğinde unutulmaz bir akşam yaşadılar.

Alanya'da Bedirhan Gökçe ile Ramazan eğlencesi

Alanya Belediyesi’nin hazırlamış olduğu Ramazan Şenlikleri son hızıyla sürüyor. Programın sekizinci gününde ilk olarak ‘Bir Varmış, Bir Yokmuş’ oyunu ile Meddah gösterisi sahne aldı. İzleyicileri kahkahaya boğan gösterinin ardından ise önce dünyaca ünlü kanun sanatçısı Aytaç Doğan daha sonra ise sevilen sanatçı Bedirhan Gökçe, Alanya halkı ile buluştu.

O Ses Türkiye Şampiyonu Mustafa Bozkurt ve orkestranın eşlik ettiği Bedirhan Gökçe konserinde şarkılar ve şiirler ile izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşatıldı. Ramazan Ayı ruhuna uygun olarak hazırlanan gecede vatandaşlar hem Ramazan Ayı’nın unutulmaz tatlarını buldular hem de konserle eğlence dolu anlar yaşadılar.

BAŞKAN YÜCEL; “SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM”

Yüzlerce vatandaşın katıldığı ve hınca hınç dolan Ramazan Meydanı’na Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’de katıldı ve programı izledi. Ünlü sanatçı Bedirhan Gökçe’ye tablo hediye eden Başkan Yücel, “Bizim gecemize renk kattınız, çok teşekkürler. Alanya’mızın güzide halkı ile birlikte böyle bir mübarek günde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Pandemi nedeniyle 2 yıldır bazı etkinliklerden uzak kalmıştık. Ama biz Alanya Belediyesi olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizim dini ve manevi değerlerimiz var. Onları koruyup kollayabiliyorsak, yaşayıp yaşatabiliyorsak, gelecek nesillere aktarabiliyorsak ne mutlu bize. Ramazan’a yakışır bir şekilde etkinliklerimiz sürüyor. Dayanışmamız, paylaşmamız, birbirimize olan saygı ve sevgimiz biz var olduğumuz sürece bu Ramazan Etkinlikleri ile birlikte var olacak. Herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

banner111

Böyle güzel bir etkinlikle yer almaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Bedirhan Gökçe ise, Başkan Yücel ve etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Ramazan Şenlikleri her gün saat 21.00’de Alanya Belediye Sarayı yanında bir çok gösteri ve sevilen isimlerin konserleri ile ay boyunca devam edecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83