Alanya'da DETUR mağdurlarının avukatından açıklama var

Alanya'daki DETUR mağduru olan otelcilerin avukatlığını yapan Fatih Barcın basın açıklaması yaptı.

Alanya'da DETUR mağdurlarının avukatından açıklama var

Av. Barcın açıklamasında şunları söyledi. "Son dönemde basında geniş yankı bulan ve Alanya turizmini ciddi zarara uğratan İsveç menşeili tur firması DETUR iflas başvurusunda bulunacağını açıklamıştır. Öncelikle belirtmek isteriz ki turizm sektöründe yer alan ve firmanın ödeme yapmamasından etkilenen birçok müvekkil şirketin zararlarının tanzimi için bir süre önce İsveç’de hukuki süreç başlatılmış olup halen de devam etmektedir.

DETUR şirketi malvarlığını eksiltmeye yönelik bir takım hileli tasarruflarda bulunularak şirketi zararda göstermeye çalışmış olup her ne kadar iflas başvurusunda bulunmuşsa da, söz konusu iflas “hileli iflas” hükümlerine tabi olup herhangi bir yasal zemini bulunmayıp yapılan bu işlemlerin hukuken korunması da mümkün değildir. 

İflas hususunda hukuki yolun başlatılması akabinde söz konusu davaya da müvekkillerimiz lehine müdahil olacağımızı ve Alanya turizmine ciddi zararlar vermiş olan ve nitelikli dolandırıcılık saiki ile hareket eden DETUR’a karşı yasal zeminde hukuki mücadelemizin devam edeceğini kamuoyuna duyururuz.

banner111

Av.Fatih BARCIN

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83