Alanya'da tehlikeli viraj genişletildi

Çamlıca Mahallesi’ne giden yol üzerinde bulunan tehlikeli viraj, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Alan ekiplerinin çalışmasıyla ortadan kaldırılıyor.

Alanya'da tehlikeli viraj genişletildi

Demirtaş Grup Yolun’unun Çamlıca bağlantısının birinci kilometresinde yer alan dar ve tehlikeli virajda, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Alan Ekipleri çalışma başlattı. Görüş açısının nerdeyse olmadığı dar ve tehlikeli viraj, yoğun yağışlar nedeniyle de zaman zaman bozuluyor ve kazaların yaşanmasına da yol açıyordu. Bölgede çalışma yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Alan ekipleri, virajın olduğu bölgeye 2x1,5 metrelik bakslar yerleştirdi. 27 metre uzunluğundaki bakslarla viraj genişletildi. Baks çalışmalarını tamamlayan ekipler, dolgu ve duvar çalışmalarını da tamamlamak üzere.. önümüzdeki hafta çalışmaların tamamlanması bekleniyor.

banner111

MUHTAR: “ÇOK KAZA OLUYORDU”

Çamlıca Mahallesi Muhtarı Nezihi Ünalan, “ bu dar ve tehlikeli viraj kazalara adeta davetiye çıkarıyordu. Birçok kişin canı yandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmayla bu sorun da çözülüyor. Emeği geçenlere ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83