Alanya Kaymakamlığı Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu

Alanya Kaymakamlığı Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu

banner111

Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile Ramazan Ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı yalnız bırakmadı.

Kaymakam Ürkmezer başkanlığında yapılan Alanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısında; Ramazan ayında Alanya’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ve yönelik yapılacak olan yardımlar değerlendirilerek vatandaşlarımızın ihtiyaçları belirlenmişti. Yapılan değerlendirmeler  ve belirlenen ihtiyaçlar sonucunda ilçemizde ikamet eden 3.317 vatandaşımıza 2.488.950,00 TL tutarında nakdi yardım, 2.034 öğrenciye 813.600,00 TL nakdi eğitim materyali yardımı ve 3.500 haneye 1.449.350,00 TL tutarında gıda kolisi yardımı yapıldı.
 
Konuyla ilgili olarak konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer “Birlik, beraberlik ve bereketin bir arada olduğu ve yoğun bir şekilde yaşadığı Ramazan Ayında ’da devletimizin imkanları ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile ihtiyaç sahibi ailelerimiz ve ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle ilçemize gelen depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini belirleyerek gerekli yardımları ailelerimize ulaştırarak yanlarında olduk. Bu anlamda gerek nakdi yardımlar gerek öğrencilerimize eğitim yardımı ve gerek gıda yardımı kapsamında tüm vatandaşlarımıza 4.751.900,00 TL tutarında yardımda bulunduk. Devletimizin imkanlarını vatandaşlarımıza ulaştırmak ve deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için hep birlikte çalışacağız” dedi. 
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83