Alanya merkezinde hizmet atağı

Alanya Belediyesi ekipleri şehir merkezi dahil ilçenin diğer mahallelerinde dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Sık sık çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yücel, ayrıca büyük mahallelerde halk toplantıları yaparak vatandaşları dinliyor.

Alanya merkezinde hizmet atağı

Turizm sezonunu bitmesi ile birlikte Alanya Belediyesi merkezde programa aldığı hizmetlere yoğunlaştı.  Sezon boyunca esnaf, vatandaş ve turistlerin rahatsız olmaması için çevre mahalleler ile şehir merkezinin üst kısımlarında çalışan belediye ekipleri, sezonun bitmesi ile birlikte şehir merkezinde 20 ayrı yerde aynı anda çalışma yapıyor.

Her bir çalışma birbirini tamamlıyor

banner111

Alanya şehir merkezinde yapılan çalışmaları çevre mahalleler ile bir bütün halinde organize ettiklerine dikkat çeken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Merkezde yeni açılan imar yolları ile bölgedeki mahalleler birbirine bağlandı. Hasbahçe’den çıkan bir vatandaş için birden fazla yol alternatifi oluşturduk. 15 metrelik imar yolunun Sugözü’nden Tepe yoluna bağlantısını yaptık. Güney tarafında ise mevcut Sugözü Mezarlığı ve Hasbahçe Mahallesi’ne bağladık. Böylelikle ulaşım çeşitliği sağlanarak tek alternatifli bir ulaşım sistemi tarihe karışmış oldu” dedi.


Prestif caddeleri çoğaldı

Alanya'da geçmiş yıllarda ticari alan olarak D-400 Karayolu ve 25 Metreli Yol ön plana çıkarken, Alanya Belediyesi tarafından yapılan 15 Metreli Yol ile bunlara bağlantılı prestij caddeleri, yeni ekonomik alan oluşturarak esnaf ve vatandaşları rahatlattı. Yapımı devam eden diğer prestif yolları ile ticari alanlara yenileri eklenerek şehir içindeki trafikte rahatlamış olacak.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 09:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83