Turnuvanın startını Yücel verdi

Alanya Çamlıcalılar Derneği tarafından geleneksel olarak bu yıl 12’incisi düzenlenen ‘Fatma Anılgan Halı Saha Turnuvası’ Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in katılımıyla başladı.

Turnuvanın startını Yücel verdi

Alanya Çamlıcalılar Derneği tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Saha Futbol Turnuvası bu yıl Tokar Şenlikleri Hanım Ağası Fatma Anılgan adıyla başladı. ‘Fatma Anılgan Halı Saha Turnuvası’ nın açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başta olmak üzere siyasi partilerin başkanları, protokol üyeleri, eski hanım ağası Emine Keyaoğlu ve hanım ağa Fatma Anılgan katıldı.

BAŞLAMA VURUŞUNU BAŞKAN YÜCEL YAPTI 

Katılımın oldukça yoğun olduğu turnuvada start Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ilk vuruşuyla verildi. Turnuvadaki amaçlarının gençler arasındaki birlik ve beraberliği arttırmak olduğunu belirten Çamlıcalılar Derneği yetkilileri, karşılaşmaları izlemek isteyen herkesi her hafta Perşembe akşamı saat 20.00’da Adalet Halı Saha’ya davet etti. Turnuvanın açılış töreninin ardından katılımcılara döner ve tatlı ikram edildi.

 

banner111

 'FATMA ANILGAN HALI SAHA TURNUVASI' HAKKINDA

‘Fatma Anılgan Halı Saha Turnuvası’ Çamlıca köyü’nğn 13 ayrı mahallesi arasında gerçekleşecek. Süper Lig formatında geçecek olan turnuvanın bitiminde en yüksek puanı toplayan takım şampiyon olacak. Karşılaşmalar her hafta perşembe akşamları saat 20.00-24.00 arasında Oba Mahallesi Adalet Halı Saha’da oynanacak ve 13 hafta sürecek.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 10:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83