Özgün Kardelen’den farkındalığa 19 yıl

Alanya'nın en köklü kurumlarından olan Özgün Kardelen 19. Dünya Engelliler Günü Etkinliğine hazır.

Özgün Kardelen’den farkındalığa 19 yıl

Özgün Kardelen Özel Eğitim Kurumu Alanya'nın ilk özel eğitim kurumu. Kurulduğu günden bu yana Alanya'da engelliler konusunda farkındalığın gelişmesi için birçok etkinliği gerçekleştirmiştir.

banner111

Bu etinliklerden en eskisi ve geleneksel olanı Dünya Engelliler Günü Etkinliğidir.

Bu yıl 19.su gerçekleşecek etkinlik 2 Aralık Pazar Günü Alanya Kültür Merkezin'de saat 15:00 de başlayacak. Etkinlik öncesi protokol ziyaretlerinde bulunan kurum yönetici ve öğrencileri protokole davetiyelerini verdiler.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Özgün Kardelen Özel Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Psk. Feridun ÖZDEŞ " Yıllardır çok önemli bir misyonu üstlenerek Alanya'da engelliler adına farkındalığın oluşması, Engelsiz Alanya'nın temeli için bir çok çalışma yapan kurumumuz bu yıl aralıksız 19 yıldır gerçekleştirdi Dünya Engelliler Günü Etkinliğine hazır. Amacımız bu etkinlikle hem ailelerin çocukları ile gurur duymalarını sağlamak hem de toplumun eğitim ve imkan verildiğinde özel bireylerin neler yapabileceklerini göstermek. Bu amaçla hazırlanan etkiniğimizde aktif olarak 180 öğrenci görev almıştır. 180 özel bireyin sahneye çıkması ve organizasyonu müthiş bir emek istiyor. Bu konuda canı yürekten çalışan tüm ekibimizi kutluyorum. Pazar günü saat 15:00 de başlayacak gösterimize tüm Alanya'yı davet ediyoruz."dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 12:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83