Alanya’da 14 Mayıs öncesi Seçim Güvenlik Toplantısı düzenlendi

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer başkanlığında Seçim Güvenliği Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Kaymakam Ürkmezer, “Sandık kurulacak binalarda kamera ve aydınlatma sistemlerinin alt yapısının kontrol edilerek aktif halde olmasına yönelik gerekli tedbirleri aldık” dedi.

Alanya’da 14 Mayıs öncesi Seçim Güvenlik Toplantısı düzenlendi

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin ilçede huzur ve güven içinde gerçekleştirilmesi için Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer başkanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Nazif Emre Kıldırgıcı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Namal ve Alanya Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdür V. Ayla Kaya katılımı ile gerçekleştirildi.

“GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDIK”

banner111

Gerçekleştirilen toplantıda Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında seçim güvenliği ile alınan, alınacak olan tedbirler, kurumların koordinasyon içinde çalışması ve ilçemizde barınan deprem bölgesine oy kullanmak için gidecek olan depremzedelerin tahliye işlemleri görüşüldü. Kaymakam Ürkmezer, “14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinin ilçemizde huzur ve güven içinde yapılması sandıkların güven içerisinde İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na intikalinin takip edilmesi, sandık kurulacak binalarda kamera ve aydınlatma sistemlerinin alt yapısının kontrol edilerek aktif halde olmasına yönelik gerekli tedbirleri aldık. Seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesini temenni ediyor, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83