Alanya’da 20 bin çocuk Türk Yıldızları’na mektup yazdı

Alanya'dan start alacak olan 2019 Yamaç Paraşütü Hedef Dünya Şampiyonası'na Türk Yıldızları bugün yazılan mektuplarla davet edildi.

Alanya’da 20 bin çocuk Türk Yıldızları’na mektup yazdı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) bugün, Alanya’da start alacak olan Yamaç Paraşütü Hedef Dünya Şampiyonası ve şampiyonaya davet edilmek üzere Türk Yıldızları’na yazılan davet mektupları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan ALTAV Başkanı Adem murat Yücel, “Çocuklarımıza yamaç paraşütünü Türk Yıldızları’nın da katılımıyla düzenleyeceğimiz etkinlikte tanıtmayı amaçlıyoruz. Türk Yıldızları’nı şampiyonaya davet edebilmek için mektuplarımızı yazdık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.



“GERÇEKTEN HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”

Her çocuk gibi kendisinin de bir dönem pilot olma hayali kurduğunu belirten Başkan Yücel, konuşmasını şu şekilde devam ettirdi: “19-20 Nisan'da yapılacak paraşüt şampiyonasının Alanya'da başlaması bile çok güzel. Türk Hava Kurumu (THK) ve ALTAV'ın başlattığı ve tüm kurumlarımızın destek verdiği bu proje çocuklarımızın doğa ve hava sporlarına olan ilgisi ve o günkü şampiyona için büyük bir önem arz ediyor. Tanıtım ile ilgili Alanyamıza ve ülkemize yapmış olduğumuz işlerden dolayı çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Proje kapsamında 30 bin 400 öğrenciye ulaşılmış bunun 20 bin 923 tanesi geriye dönüş yaparak mektuplarını yazmışlar ve duygularını anlatmışlar. Gerçekten her şey çocuklarımız için. İnşallah bu organizasyon çok başarılı olur. Hem Türk Yıldızlarımızı Alanya'da görürüz hem de Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nın Alanya'dan başlaması bizlere keyif verecektir.

Konuşmaların ardından toplantıda seçilen 4. sınıf öğrencisi Ada Gencelli ve 2. sınıf öğrencisi Kerem Can Kılıç Türk Yıldızları'na yazdığı mektuplar okundu.

 

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 14:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83