Alanya’da ‘Hafızlık İcazet Programı’ düzenlendi

Alanya Müftülüğü’ne bağlı Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için ‘Hafızlık İcazet Programı’ düzenlendi.

Alanya’da ‘Hafızlık İcazet Programı’ düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca yapılan Hafızlık Tespit Sınavı’ndan başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak kazanan Hayriye Aksoy ve Emine Demir için Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursu’nda ‘Hafızlık İcazet Programı’ düzenlendi.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından kısa bir konuşma gerçekleştirildi. Kur’an-ı Kerim’i hıfz etmenin, onu öğrenmenin, öğretmenin, anlamanın ve yaşamanın, Kur’an’a karşı yapılabilecek en güzel vazifelerden birisi olduğunu belirten Müftü İlhan pandemiye rağmen azimle çalışarak hafızlıklarını tamamlayan Hayriye AKSOY ve Emine DEMİR’i tebrik etti. Müftü İlhan, ayrıca hafızların yetişmesinde katkısı olan anne-babalarına, Kur’an kursu öğreticilerine ve maddi manevi destekte bulunan herkese teşekkür etti. Program Kur’an kursu öğrenci ve öğreticilerinin Hayriye Aksoy ve Emine Demir’i tebrik etmesi ve çeşitli hediye takdimleriyle sona erdi.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83