Alanya’da o yarışmada dereceye girenler ödüllendirildi

Alanya Birinci Ulusal Modern Türk Mutfağı Yemek Yarışması düzenlendi. Alanya Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada dereceye girenler ödüllendirildi.

Alanya’da o yarışmada dereceye girenler ödüllendirildi

Geleneksel hale getirilmesi planlanan Türkiye geneli mesleki eğitim merkezleri ve mesleki ve teknik Anadolu liseleri öğrencileri kategorisinde ‘Alanya Birinci Ulusal Modern Türk Mutfağı Yemek Yarışması’ okul müdürü İsmail Kutluca başkanlığında okul yönetimi ve öğretmenleri tarafından Milli Eğitim Bakanlığı onayıyla organize edildi. Antalya dışından katılımcıların da yer aldığı yarışma gün boyu devam etti. Yarışmaya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, daire amirleri, siyasi parti ve sendika başkanları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Organizasyonun açılış konuşmasını yapan İlçe Millî Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya’nın ve mesleki eğitimin tanıtımına katkı sağladığı için okul yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

banner111

Yarışmada dereceye girenlere tamamıyla okul imkanları kullanılarak çeyrek altın, kupa, madalya ve başarı sertifikaları verildi. Yarışmaya il dışından gelenlerin konaklama ve diğer ihtiyaçları okul bünyesinde bulunan uygulama otelinde ücretsiz sağlandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83