Alanya’da topyekun mücadele sürüyor

Alanya’da Kaymakam Ürkmezer başkanlığında ilçedeki tüm odalar ve hemşehri derneklerinin başkanları ile ‘Acil Durum Toplantısı’ düzenlendi. Toplantıda afet bölgesine yapılan yardımlar ile Alanya’ya gelecek deprem mağdurları için neler yapabileceği görüşüldü.

Alanya’da topyekun mücadele sürüyor

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde hissedilen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından Alanya’ya gelen depremzedeler ilçedeki otellerde ağırlanmaya başlandı. Önceki gün Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Afet Koordinasyon Merkezi’ne dönüştürülen Tosmur Ek Hizmet Binası’nı ziyaret ederek depremzedelerle bir araya gelmiş ve çalışmalar hakkında bilgiler almıştı.

banner111

TÜM STK’LAR BİR ARAYA GELDİ

Afet Koordinasyon Merkezi ziyaretinin ardından Kaymakam Ürkmezer, başkanlığında ilçede acil durum toplantısı düzenlendi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ALTSO) düzenlenen toplantıya Başkan Yücel, oda başkanı Eray Erdem, ilçedeki oda ve dernek başkanları katıldı. Toplantıda afet bölgesine yapılan yardımlar ile Alanya’ya gelecek deprem mağdurları için neler yapabileceği hakkında görüşmeler yapıldı. Yine toplantıda Alanya’da ağırlanan depremzedelere yardımların nasıl organize sunulacağı konusunda oda ve dernek başkanlarının görüş ve önerileri alındı.

“TOPYEKUN HAZIRLIKLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Toplantı hakkında konuşan Başkan Yücel, “Alanya Kaymakamımız Sayın Fatih Ürkmezer’in başkanlığında ALTSO’nun ev sahipliğinde kentimizde faaliyet gösteren oda ve hemşeri derneklerinin başkanları ile “Acil Durum Toplantısı” için bir araya geldik. Afet bölgesinden kentimize gelen ve gelecek olan depremzede vatandaşlarımız için bütün Alanya el ele verip topyekun hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ülkece yaşadığımız bu afetin yaralarını yine ülkece saracak güce ve inanca sahibiz. Destek olan, yardımlarını ulaştıran tüm esnaflarımıza ve yöneticilere teşekkür ediyorum” dedi.

“YENİ SÜRECE ALANYA OLARAK HAZIR OLMALIYIZ”

ALTSO Başkanı Eray Erdem de, “Afet bölgesine yapılacak yardımlar kadar bundan sonra Alanya’mıza gelecek deprem mağduru kardeşlerimiz için de neler yapabileceğimizi konuştuk. Yardımların artık organize biçimde Alanya’mızda ağırlayacağımız mağdur kardeşlerimizin hizmetine nasıl sunacağımız konusunda şehrin dinamiklerinin görüş ve önerilerini aldık. Bugüne kadar ihtiyaç duyulan en büyük “Devlet Millet Elele” projesinde Alanya halkı ne kadar kadirşinas olduğunu gösterdi. Yüce Allah, kalbi mağdur kardeşlerimiz için atan herkesten razı olsun. Yeni sürece Alanya olarak hazır olmalıyız. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83