Alanya’da yollar yaza hazırlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Alanya’nın kırsalındaki grup yollarını yaz sezonuna hazırlıyor.

Alanya’da yollar yaza hazırlanıyor

banner111


 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da yol bakım onarım ve alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Alanya merkeze yakın Elikesik Mahallesi grup yolunda heyelan ve göçük nedeniyle bozulan bölümler sıcak asfalt ile kaplandı. Toslak Mahallesi grup yolunda ise elektrik alt yapı çalışması nedeniyle bozulan bölümler asfaltlandı. 
TAŞATAN YOLUNA DÜŞEN KAYALAR KALDIRILDI
Alanya’nın kuzeyi ve doğusunda bulunan mahallelerde de heyelan etkili oldu. Taşatan yoluna yoğun yağışlar ardından düşen kayalar ve toprak iş makineleri aracılığı ile kaldırılarak yol trafiğe açıldı. Asmaca grup yolunda yaşanan heyelan sonrası yol kenarına istinat duvarı yapım çalışmasına başlandı. İmamlı Mahallesi’nde ise heyelan sonrası yola düşen taş ve toprak temizlendi. 
GAZİPAŞA’DA MAHALLE YOLLARINA BAKIM
Öte yandan Alanya bakım ve onarım ekipleri Gazipaşa’nın 7 mahallesinde çalışma gerçekleştirdi. Karalar, Kızılgüney, İnal, Yeniköy, Kırahmet, İncegiz ve Aydıncık mahalle yollarında bakım onarım çalışması yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83