Alanyalı başkanlar vali ile görüştü

Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ve Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya’nın da aralarında bulunduğu birçok esnaf odası başkanının ve yeni yönetimin hazır bulunduğu AESOB'u Antalya Valisi Ersin Yazıcı ziyaret etti.

Alanyalı başkanlar vali ile görüştü

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı seçilen Adlıhan Dere'yi ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret edip görevlerinde başarılar diledi. Antalya'yı el birliğiyle daha güzel günlere taşıyacaklarının altını çizen Vali Yazıcı, "Şunu çok iyi biliyoruz. Esnaf kalkınırsa ülke kalkınır. Esnafımızın daima yanında ve destekçisiyiz" dedi.

banner111

'ESNAFIN BABASISINIZ'

Vali Yazıcı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden AESOB Başkanı Adlıhan Dere, 2022 yılının Ocak ayında başlayan seçim çalışmalarını başarılı bir şekilde tamamladıklarını söyledi. AESOB Başkanı Dere, "Uyum içerisinde bir seçim gerçekleştirdik. Bizleri yalnız bırakmadığınız için esnaf dostu bir Vali olduğunuz için çok teşekkür ederim. Göreve geldiğinizden bu yana esnaf ve sanatkârın yanındasınız. Esnafın hamisi, babasısınız. Sizin gibi bir Vali ile çalışmaktan onur duyuyoruz. Göreve geldiğiniz günden bu yana Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar bütün esnafımızı dinlediniz. Bu esnaf arkadaşlarımızı çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

'EN İYİ ESNAFLARIMIZ BİLİYOR'

Ziyarette konuşan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, esnafın her zaman yanında olduğunu ve esnafın kalkınmasının çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Vali Yazıcı, "Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Benim için görev yaptığım bütün illerde esnafın ayrı bir yeri ve önemi var. Şehrin nabzını en iyi tutan kişilerin esnaf olduğunu düşünüyorum. Esnaflarımızla bir araya geldiğimde hangi bölgemizde nasıl bir sıkıntı var, o bölgemizde neler oluyor en iyi esnaflarımız biliyor. İnsanlar sizden alışveriş yaparken derdini sıkıntısını da paylaşıyor. Pandemi dönemini artık geride bıraktık. Bundan sonra inşallah Antalya için hep birlikte çalışmaya ve Antalya'mıza güç katmaya devam edeceğiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah utandırmasın." dedi.

TALEPLER VALİDE

Ziyarette AESOB Yönetim kurulundan Alanya'yı temsil eden Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp ile Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya'da hazır bulundu. Başkanlar Vali Yazıcı'ya esnafın taleplerine ilişkinde istekte bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83