Alanyalı öğrencilerden Ela'ya 900 bin TL

SMA savaşçısı Ela bebeğin okullarda yürütülen zarflı kampanyasında 900 bin lira bağış toplandı. Öte yandan Ela bebeğin zolgensma ilacından tam etki alabilmesi için sadece 45 günü kaldı.

Alanyalı öğrencilerden Ela'ya 900 bin TL

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde SMA hastası Ela bebeğin tedavisine destek için düzenlenen okullarda başlatılan zarflı kampanya sona erdi.

banner111

DAYANIŞMA DUYGULARI

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz'ın yaptığı açıklamada, “Resmi ve özel okullarımızdaki öğrencilerimiz Ela Bebek için, 900 bin lira bağış yapmışlardır.  Toplanan bağışlar ailenin vermiş olduğu Valilik onaylı IBAN numarasına topluca yatırılmıştır. Bazı velilerimiz de, değişik vesilelerle Ela Bebek için daha önce yardım yaptıklarını beyan etmişlerdir. Değerler eğitimi kapsamında desteklediğimiz bu kampanya;  öğrencilerimizin empati kurma yeteneğini ile yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştirmiştir. Yaraya bir nebze de olsa merhem olmak Milli Eğitim camiası adına bizleri son derece mutlu etti. Ela Bebeğe sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.” İfadelerini kullandı

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83