Alper Arıkan'dan açıklama

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan bir açıklama yayınladı.

Alper Arıkan'dan açıklama

Başkan Arıkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Değerli Alanyalı hemşehrilerim, göreve geldiğimiz 15.07.2020 tarihinden bu zamana kadar İYİ Parti’mizin Alanya İlçe Başkanlığını onur ve gurur ile sürdürdüm. 

Ekibimiz ve yöneticilerimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda İlçe Yönetiminden İl Yönetimine uzanacak bir siyasi kariyer planı gerçekleştirme kararı aldık. Bu vesile ile dün gerçekleştirilen Antalya İl Kongremizde İl Başkanımız olarak seçilen Sn.Vahdet Afşin Karacan Beyefendinin listesinde İl Yöneticisi olarak yarışa katıldım. 

banner111

Bayram havasında gerçekleşen kongremiz sonrasında mavi liste ile seçimi kazanan taraf biz olduk. Bu nedenle bugünden itibaren siyasi hayatım Antalya İl Teşkilatında, İl Başkanımız Sn. Vahdet Afşin Karacan ile birlikte Antalya’da birinci parti olmak hedefimiz doğrultusunda omuz omuza gerçekleşecektir. 

Alanya İlçe Teşkilatımızda ise önümüzdeki günlerde demokratik ve şeffaf bir şekilde, tüzüğümüzün gerekliliklerine uyarak yönetim kurulu içerisinden aday olmak isteyen ekip arkadaşlarımızın arasında seçim gerçekleşecek olup Alanya kaldığı yerden birlik içerisinde ve ekip ruhuna bağlı bir şekilde görevine devam edecektir. 

Geçmişten bugüne beraber başarılara koştuğumuz dava arkadaşlarım başta olmak üzere, teşkilatımızı ve şahsımı her platformda büyük ilgi ve teveccüh ile karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ederim.

Gerek Alanya’mızda gerek ise Antalya’mızda çalışmalarımız aynı şekilde devam edecek, kutlu iktidar yürüyüşümüzün sonunda hem Alanya’da hem de Antalya’da seçimlerden birinci parti olarak çıkacağız.

Saygılarımla,
Alper ARIKAN
İYİ Parti İl Yöneticisi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83