ALTSO Başkan Adayı Gömeç'ten 29 Ekim mesajı

ALTSO Başkan Adayı Gömeç'ten 29 Ekim mesajı

Bilal Gömeç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:


'Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Türk milletinin öncülüğünde tarihe yazılan Kurtuluş Savaşı sonrası Ata’mız Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde cumhuriyeti ilan etti. Kadınıyla erkeğiyle kazanılan cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünde karanlıktan aydınlığa geçişimizi, özgürlüğümüzü, kadın erkek eşitliğini ve bağımsız bir ülke oluşumuzu büyük bir coşkuyla kutluyorum.

banner111

Değerli Alanyalılar, bugün aziz milletimizin yokluklar ve imkansızlıklar içerisinde kendi küllerinden çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni var etmeyi başardığı gündür. Bir Türk evladı ve ülkesine, milletine hizmet eden iş insanı olarak bayrağımızı ihracat yaptığım 65 ülkede dalgalandırıp 81 ilde şube sahibi olduysam, kadın erkek hep birlikte çalışarak geldiğim bu noktayı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve cumhuriyetimize borçlu olduğumu biliyorum. Cumhuriyet Bayramı’nda, bizi millet yapan yüksek değerlerimizin daha gür sesle haykırıyor, milletimizle geçmişte olduğu gibi el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakılacağı günleri yaşamanın gururunu yaşıyorum.

Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümü münasebetiyle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum.
Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun. '

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83