Antalya'da 100 metrelik uçurumda Türk bayrağı astılar

Antalya’nın Kemer ilçesinde gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kemer Çalış Tepesi’nde 100 metrelik uçuruma Türk bayrağı astı.

Antalya'da 100 metrelik uçurumda Türk bayrağı astılar

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde Kemerli gençler tarafından kurulan KEMKUT, üyeleri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçe merkezinde bulunan Çalış Tepesi'ne çıkarak 100 metrelik uçuruma indi.

banner111

Güvenlik önlemlerini alarak halatlar yardımıyla uçurumdan aşağıya inen KEMKUT üyeleri, Kemer'in farklı noktalarından görülebilecek şekilde Türk bayrağı astı.

Etkinlik sonrası açıklama yapan KEMKUT Başkanı Emre Uğur, “KEMKUT olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Türk bayrağımızı uçuruma astık. Gururluyuz çünkü atalarımızın kanıyla sulanmış al yıldızlı bayrağımızı her zaman olduğu gibi zirveye çıkardık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün biz gençlere hediye ettiği bu bayramı çok önemsiyoruz. Ruhu şad olsun. KEMKUT'un kurulmasında bize yardımcı olan ve her zaman destek olan Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'na çok teşekkür ediyorum. Tüm genç arkadaşlarımın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83