Antalya Milletvekili Aydın Özer dün Alanya’daydı

Çeşitli temaslarda bulunmak ve 1. Alanya Çiftçi Buluşmasına katılmak üzere Alanya’ya gelen CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer partililerle birlikte pek çok ziyaretler yaptı.

Antalya Milletvekili Aydın Özer dün Alanya’daydı


Dün Alanya’ya gelen Antalya Milletvekili Aydın Özer CHP ilçe binasına giderek ilçe başkanı Coşkun Karadağ ve yöneticilerle görüştü. Görüşmenin ardından hep birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundular. İlk olarak Alanya Gazeteciler Cemiyetine giderek başkan ve cemiyet üyeleriyle görüşen Özer ve CHP’liler cemiyet başkanı Gaye Coşkun’a da sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptılar. AGC ve Mahmutlar Kılıçaslan İlkokulu işbirliği ile düzenlenen ‘Geçmişten Geleceğe Teknoloji’ sergisini gezdiler. Ardından ulaşım esnafının sorunlarını görüşmek üzere Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı ve yönetimini ziyaret eden ekip oradan da Alanya Minibüsçüler Odasına giderek Başkan Paşa Özkan ve yönetimiyle görüştüler.

ELA BEBEK İÇİN MESAJ VERDİLER

banner111

Ela Bebek için düzenlenen kermese katılan Milletvekili Aydın Özer ve CHP ekibi tek tek kamera karşısına geçerek halka seslendiler ve ramazanda yapılacak olan bağışların Ela Bebeğe verilmesini istediler. Türkiye’de 250 civarında SMA hastası bebek olduğunu belirten Özer bu konuda halkımızı duyarlı olmaya çağırdı.

BİRİNCİ ALANYA ÇİFTÇİ BULUŞMASI

Özer; konuşmasını vekil olarak değil bir çiftçi olarak yaptığını söyledi.Milletvekili Aydın Özer ve CHP ekibi Konaklı Düğün Salonu’nda, tarımsal sorunların görüşüleceği çiftçi buluşması programına katıldılar. Programda konuşan Özer; hayat pahalılığının çiftçiyi ve tüm halkı çok zor koşullarda yaşamaya ittiğini, üretim girdilerinin yüksek olmasının çiftçiyi zor duruma düşürdüğünü, emeğinin karşılığını alamadığı gibi maliyetleri bile karşılayamadığını belirtti. Devletin üreticiye yeterli kaynak ayırmadığını, bunun yerine ithalatı desteklediğini ve çiftçiyi dışa bağımlı kıldığını söyleyen Özer, kendisinin de vekil olarak değil, bir çiftçi olarak bu konuşmayı yaptığını, çiftçinin rahata kavuşması, tarım ve hayvancılığı destekleyen projelerin hayata geçmesi için bir an önce bu iktidar değişmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2022, 15:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83