Ela bebeğe Umut Odası açıldı

SMA Tip 1 hastası olduğu belirlenen 6 aylık Ela bebek için seferberlik sürüyor. Ela bebeğin annesi Nuray Ünal, eskiden Ahmet bebek için açılan umut odasının şimdi Ela için açıldığını belirterek, bebeğinin yaşaması için Alanya halkından yardım istedi.

Ela bebeğe Umut Odası açıldı

Alanyalı Ela bebek Türkiye’nin kanayan büyük yaralarından biri olan SMA hastalığı için yaşam mücadelesi veriyor. Bebeğinin yaşaması için seferberlik ilan eden aile vatandaşlara Ela için Umut Odası açıldığını, destek vermek isteyen herkesi beklediklerini ifade etti. Alanya Posta Medya ekibine konuşan anne Ela’nın acil durumu olduğunu söyleyen Anne Nuray Ünal, “ Herkesin Ela’ya umut olmasını istiyoruz” sözlerine yer verdi. 

banner111

AHMET BEBEĞİN UMUT ODASI ŞİMDİ ELA İÇİN FAALİYETTE

Ela bebeğin annesi Nuray Ünal, “Kızım için bir kampanyaya başladık.  Herkesin destekte bulunmasını istiyoruz. Şuan Ela’nın Umut Odasındayız geçen yıl Ahmet bebeğin umut odasıydı. Bu yıl Ela bebeğin odası. Herkesin kızımın ellerinden tutmasını istiyoruz. Ela gün geçtikçe kas kaybı yaşıyor daha kötüye gidip boğazı delinmeden toparlanmasını talep ediyoruz. SMA tip 1 hastalarının kas erimesi daha hızlı ilerliyor ve nefes almakta zorlanmaya başladı.  Ramazan ayına giriyoruz. Allah rızası için herkesten zekatını Ela için vermelerini ve bir nefeste onlar olsun istiyoruz. Alanya'mız bu konuda zaten duyarlı. Destekleri olan herkesten Allah razı olsun.  Kızım Ela’nın yaşaması için elinden sizde tutun” diye konuştu.

'BİR ANNENİN ÇIRPINIŞINI GÖRMEZDEN GELMEYİN'

Ela’nın sağlık problemlerinin hızla ilerlediğini söyleyen anne Ünal, “ Ela şuan 2. Doz ilacını aldı 3. dozunu alacak. Doktorumuz kampanyanın çok yavaş gittiğini ve acilen ilerletmemiz gerektiğini söyledi. Ela yemek yemiyor ama hızlar kilo alıyor kilo alması onun için hiç iyi değil 13 kilo sınırı var ve ela şuan 7 aylık olmasına rağmen 9 kilo.  Tedavisi için hızlanmamız gerekiyor ilacı ne kadar erken alırsa o kadar çabuk iyileşecek.  Ne olursunuz bir annenin haykırışını görün ve Ela bebekten yardımlarınızı esirgemeyin. Biz her gün Ela Bebek umut odasında olacağız. Oda yardımlarınız için sabah 9’dan akşam 21.00’a kadar açık olacak. Her bir yardımınız kızım Ela için bir nefes” sözleriyle yardım çağrısında bulundu.

İLETİŞİM NUMARASI
0539 951 14 34  Nuray Ünal
HALKBANKASI  TL HESABI İBAN NO
TR18 0001 2001 2430 0001 1549 41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83