Antalya Milletvekili Cavit Arı Alanya'da

Bugün Alanya'ya gelen Antalya Milletvekili Cavit Arı CHP'li yöneticiler ve üyelerle buluşarak gündeme dair açıklamalar yaptıktan sonra çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Antalya Milletvekili Cavit Arı Alanya'da

Alanya Programı kapsamında CHP parti binasına gelen Antalya Milletvekili Cavit Arı'yı İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yöneticiler, Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan ve partililer karşıladı. Orada bir basın açıklaması da yapan Arı, Türkiye siyasetine ve gündeme dair açıklamalarda bulunarak soruları cevapladı. Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini, mevcut iktidar tarafından uygulanan yanlış ekonomi politikalarının yaşam şartlarını giderek daha zorlaştırdığını, eğitimden sağlığa kadar her alanda sıkıntılar yaşandığını belirterek vatandaşa hizmet olarak yapılan toplu konut projelerinin de seçim yatırımı olarak ortaya sunulduğunu ancak vatandaşın bu borçların altından kalkmasının çok zor olduğunu ve bu maliyetlere bu konutların yapılmasının mümkün olamayacağını sözlerine ekledi. 

SALI PAZAR ZİYARETİ

Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP ekibiyle birlikte Salı Pazarı esnaf ziyareti yaptı. Esnaflarla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi, Aile Destekleri Sigortası ve parti politikalarını anlattı. 

banner111

KENT KONSEYİ ZİYARETİ

Saat 15.00'da Kent Konseyi Binasına giden Arı ve CHP ekibi burada Kent Konseyi başkanı Nurhan Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Çeşitli oda ve dernek başkanlarının da katıldığı toplantıda Kent Konseyi'nin çalışmaları, oda ve derneklerin faaliyet ve sorunları hakkında bilgi alan Antalya Milletvekili Cavit Arı, katılımcılarla fikir alışverişi yaparak çeşitli önerilerde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83