ANTİAD’dan çocuklara umut oyun konteyneri

ANTİAD’dan çocuklara umut oyun konteyneri

Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD), Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanılan büyük depremdeki yaraları hafifletmek için başlattığı kampanyayla depremzedelerin yardımına yetişti. Dernek, oluşturduğu oyun konteyneriyle de depremzede çocuklara umut oldu. Antalya İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Köleoğlu ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan kafile, Kahramanmaraş Elbistan’a ziyarette bulunarak hem dernek tarafından yapılan kampanyayla bölgede ulaştırılan yaşam konteynerlerini kontrol etti hem de oyun konteynerini de bölgeye teslim etti.

Yaptıkları ziyaretler hakkında konuşan Başkan Bilal Köleoğlu, “Antalya Valisi Ersin Yazıcı’nın talimatlarıyla, Koordinatör Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve ilçe kaymakamlarıyla birlikte AFAD koordinasyonunda derneğimizin sevkini gerçekleştirdiği konteynerler, öncelikli olarak acil ihtiyaç bölgelerine gönderildi. Yönetimimiz, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’le toplantı yaparak konteyner kent yer planlamasını yaptı ve alanda incelemelerde bulundu” şeklinde konuştu.

“DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN MUTLU OLMASINI İSTEDİK”

banner111

Bölgeye bugüne kadar 250 adet yaşam konteynerini ulaştırdıklarının altını çizen Başkan Bilal Köleoğlu, “Konteynerlerin içini boş göndermedik. Su, ekmek, çocuk bezi, ısıtıcı, yatak, yastık gibi birçok önemli ihtiyaçla doldurarak deprem bölgesine ulaşmasını sağladık. Ayrıca içi oyuncak dolu olan ANTİAD Çocuk Oyun Konteyneri’ni de AFAD Pınarbaşı Çadır Kenti’ne teslim ettik. Bölgede depremi yaşayan ve ağır psikolojik darbe alan çocuklarımızın bir nebze olsun mutlu olmasını istedik” dedi.

“KAMPANYAYLA DEPREMZEDELERİN YARDIMINA YETİŞMEK İSTEDİK”

Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanılan büyük depremdeki yaraları hafifletmek için başlattıkları yaşam konteyneri kampanyasının bölgede barınma ihtiyacına büyük oranda cevap verdiğinin altını çizen Başkan Bilal Köleoğlu, “Kampanyayla depremzedelerin yardımına yetişmek istedik. AFAD ve Antalya Valiliği’yle organize olarak depremzedelerin yaralarını sarmak için mücadele verdik. Depremzedelerimiz orada üşüyor, barınacak yeri yok. Öncelikle bu yaraya merhem olmak istedik” diyerek yaptıkları bağış kampanyası hakkında konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83