Yıldız ailesi yeni evlerine kavuştu

Gazipaşa Belediyesi ekipleri, 31 Ekim 2022’de Üçkonak Mahallesi’nde tüp patlaması sonucu çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Yıldız ailesinin yeni evlerini tamamladı. 

Yıldız ailesi yeni evlerine kavuştu

Üçkonak Mahallesi Yivil Mevkii’nde Yıldız ailesinin evinde çıkan yangın sonrası Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz olay yerine gitmiş, ekiplerden hasar tespiti ile ilgili bilgi almıştı. Evin kullanılamayacak durumda olduğunu öğrenen Başkan Yılmaz, ailenin yeni evlerine kavuşmaları için hızla çalışmaya başlayacaklarını belirtmişti. Gazipaşa Belediyesi ekipleri ve hayırsever vatandaşların destekleri ile Yıldız ailesinin yeni evinin yapımı kısa sürede tamamladı. Belediye ekipleri tarafından toplamda 72 m2 alana 2+1 yeni bir ev yapılarak aileye teslim edildi. Yapımı tamamlanan ev aileye teslim edilirken, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, eşi Şerife Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt ve Üçkonak Mahalle Muhtarı Cumhur Yıldırım ile birlikte aileyi yeni evlerinde ziyaret etti.

BAŞKAN YILMAZ SÖZÜNÜ TUTTU

“Vatandaşlarımızı asla açta açıkta bırakmayacağız demiştik. Verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Üçkonak mahallemizde ikamet eden Yıldız ailesinin talihsiz bir kaza sonucu evlerinde yangın çıkmış ve ev kullanılamayacak derecede hasar görmüştü. Yangın sonrası hemen ailenin yanına giderek tespitlerimizi yapmıştık. Tespitlerimizin ardından ailemizin yangında yaralanan hayvanları belediye veteriner hekimimiz tarafından tedavi edildi. Ailemize de geçici bir süre kullanabilecekleri konteyner ev kurup yeni evin çalışmalarına hızlı bir şekilde başlamıştık. Ekip arkadaşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle, Yıldız ailemizi yeni evlerine kavuşturduk. Bugün de ailemizi yeni evlerinde ziyaret ettik. Ailemize yeni evlerinde huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum. Evlerinde kazasız belasız, sağlıkla oturmalarını diliyorum. Bu güzel evin yapımında başta çalışma arkadaşlarımız olmak üzere, hayırsever vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İyi günde kötü günde her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. ” dedi.

banner111

“YENİ EVİMİZE KAVUŞTUĞUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

Yeni evlerine kavuştukları için mutlu olduklarını dile getiren Hacer Yıldız, “Çok zor günler geçirdik. O günlerde açıkta kalmamamız için Gazipaşa Belediyemiz bize bir konteyner ev kurmuştu. Yeni evimiz yapılana kadar burada yaşadık. Bugün yeni evimize kavuştuk. Yeni evimizin ilk misafiri ilk günden beri bizi yalnız bırakmayan ve sözünü tutan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz ve eşi oldu. Bizleri yeni evimize kavuşturan Başkanımıza, belediye çalışanlarına ve evin yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok mutluyuz. Allah herkesten razı olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83