Turizmci Üçdan "Şov değil, yardım yaptık"

Alanya’nın başarılı ve duayen turizmcisi, Granada Otelleri sahibi ve yönetim kurulu başkanı Hacı Osman Üçdan, deprem döneminde bir çok otelden daha fazla yardımda bulunduklarını ifade ederek ‘’Şov yapmadık, yardım yaptık’’ dedi.

Turizmci Üçdan "Şov değil, yardım yaptık"

Türkiye'nin çeşitli yerlerine okul ve yurtlar yapan, yardımseverlik konusunda önde gelen isimlerden birisi olan, Granada Otelleri sahibi ve yönetim kurulu başkanı, turizmci Hacı Osman Üçdan, deprem felaketinde yardım elini uzatan ilk kişilerden birisi oldu.
 

‘’ŞOV DEĞİL YARDIM YAPTIK’’

Alanya’da kuyumculukla başlayan ticaret hayatına konut projeleriyle devam eden, Granada Oteller Grubu bünyesindeki Granada Luxury Belek’le dünyada bir ilke imza atan duayen turizmci Hacı Osman Üçdan, ‘’Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık iki büyük depremle sarsıldı.11 ilde on binlerce can kaybı oldu. Cenabı Allah bir daha böyle büyük felaketleri bizlere tekrar yaşatmasın. İş insanı olarak, acılarımızın en hızlı şekilde sarılması için bölge halkının ve devletimizin her türlü yardımlarla yanında olduk. Depremin ilk günlerinden bu yana birçok otelden daha fazla yardımda bulunduk. Şov yapmadık, sadece yardım yaptık’’ dedi.
 

banner111

NAKDİ YARDIMDA BULUNDUK

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki yıkıcı depremin, Adana, Gaziantep, Hatay, Malatya, Kilis, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adıyaman'da olmak üzere en az 10 ili doğrudan etkilediğini ifade eden turizimci Uçdan, ’’Granada Luxury Belek Hotel'in 80 odalı yaklaşık 400 kişiyi barındıran personel lojmanını, depremzedelerin kullanabilmesi için hizmete sunduk. Burada barınan herkesin A’dan, Z’ye bütün masraflarını karşılıyoruz. Yaşanan deprem felaketinin hemen ardımdan, deprem bölgelerinde kullanılmak üzere 3 tırımıza aklınıza gelen her türlü ihtiyaç malzemesi yükleyip ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak için yola çıkardık. Ayrıca Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD ile Kızılay’a yaptığımız nakdi yardımlarımız da oldu. Yaptığımız yardımları herkesin bilmesine gerek yok. Yapılan yardımların en makbulü gizli olanıdır‘’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83