Asfalt çalışmaları merkezden kırsala devam ediyor

Asfalt çalışmaları merkezden kırsala devam ediyor
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsalda asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Mahmutlar Mahallesi Göleviz Caddesi asfaltla buluşturulurken, yayla yollarında da asfalt yama ve düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Alanya Belediyesi Fen İşleri ekipleri merkez ve kırsalda asfalt çalışmalarına devam ediyor. Mahmutlar ve Kargıcak mahallelerinde asfalt çalışmaları devam ederken, Demirtaş ve Çıplaklı mahallelerinde ise asfalt öncesi hazırlık çalışmaları sürüyor.

MAHMUTLAR GÖLEVİZ CADDESİ ASFALTLANDI

Ekiplerin aralıksız sürdürdüğü çalışmalarla Mahmutlar Göleviz Caddesi ve bağlantıları asfaltlanarak trafiğe açıldı. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokakları ivedilikle asfaltla buluşturan Alanya Belediyesi, vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için hızlı bir çalışma ile caddeyi vatandaşların kullanımına açtı.

banner111

TOKAR VE GÖKBEL YAYLA YOLLARI ELDEN GEÇİRİLİYOR

Yaz sezonunun girmesiyle birlikte Alanya’nın yaylalarında çalışmalarını yoğunlaştıran Alanya Belediyesi ekipleri, Tokar ve Gökbel yaylalarında asfalt yama ve yol düzenleme çalışmalarına başladı. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83