Aycan Fenercioğlu ünlü sanatçıyı ağırladı

Alanya’nın genç ve çalışkan iş insanı Aycan Fenercioğlu, oyuncu Salih Kalyon’u verdiği muhteşem akşam yemeği davetiyle Alanya’da misafir etti.

Aycan Fenercioğlu ünlü sanatçıyı ağırladı

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Aycan Fenercioğlu, Alanya’ya tatile gelen, sayısız film ve dizide rol alan ünlü oyuncu Salih Kalyon onuruna
Kurşunlu Restaurant’ta akşam yemeği verdi. Fenercioğlu’nu yakın arkadaşları da yalnız bırakmadılar.

Fenercioğlu, kendisi gibi genç, öngörülü ve işlek fikirlerinden oluşan kendi sektöründe deneyimli genç yatırımcı arkadaş grubuyla düzenlediği organizasyonda neşe kaynağı ünlü oyuncu Kalyon oldu. Oyuncu Salih Kalyon, gece boyu esprileriyle ortalığı gülmekten kırdı geçirdi.

banner111

Yatırımcı Fenercioğlu, sanatçı Salih Kalyon’u misafir etmekten son derece mutlu olduğunu ifade ederek ‘’Salih abimiz bizi kırmayıp onur konuğumuz olduğu için kendisine çok teşekkür ederim. Hep ekranlarda gördüğümüz sanatçıların çok havalı veya ulaşılamaz düşüncesinin tamamen yanlış olduğunu fark ettik. Salih abimiz şeker gibi, çok mütevazı ve alçak gönüllü birisi. Bu davetime katıldığı için kendisine ve çok değerli arkadaşlarıma içten teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83