Balon parkı sömestrda doldu taştı

7 bin metrekare alan üzerine kurulan ve içerisinde şişme kaydırak, hayal dünyası, dev lunapark ve olimpik üçlü trambolin gibi oyun grupları bulunan Balon Park sömestr tatilinde büyük ilgi görüyor.

Balon parkı sömestrda doldu taştı

Çocukların büyük ilgi gösterdiği Hacet Mahallesi Atatürk İlköğretim Okulu kuzeyindeki dev balon park, sömestr tatilinde çocukların eğlenmek için ilk tercihi oluyor. Günde 8 saat çalışan ve her seferinde yalnızca 40 çocuğa hizmet veren Alanya Belediyesi Balon Parkı, sömestr tatilinde çocukların ilgi odağı oldu.

SÖMESTR TATİLİNİN EN KEYİFLİ DURAĞI

Yenilenen yüzüyle çok daha fazla geniş imkanlara kavuşan parktan son derece memnun olduklarını belirten vatandaşlar, çocukları için böyle bir imkanı sunan Alanya Belediyesi’ne ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler. Veliler, Balon Park’ın hem güvenlik hem de eğlence anlamında standartların üzerinde olduğunu belirttiler. Çocuklar da son derece eğlenceli buldukları parkta vakit geçirmekten keyif aldıklarını söylediler.

banner111

GÜNDE YALNIZCA 8 SAAT ÇALIŞIYOR

Yoğun ilgiden dolayı gün içerisinde seanslar halinde hizmet veren park, bir günde 8 saat çalışıyor. Bir seferde 40 çocuğun eğlenebileceği park, 2 ila 10 yaş arası çocuklara hizmet veriyor. Parktan faydalanmak isteyen çocukların yanında güvenlik açısından aileleri ya da bir yakınlarının da bulunması kimliklerinin yanında olması isteniyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2023, 11:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83