Başkan adayı Hüseyin Gök’ten anlamlı çağrı

Yarın gerçekleştirilecek Pazarcılar Odası’nın 9’uncu Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık için yarışacak 3 adaydan biri olan Hüseyin Gök, “Genel kurula çelenk göndermeyin Ela’ya umut olun” dedi.

Başkan adayı Hüseyin Gök’ten anlamlı çağrı

Alanya Pazarcılar Odası'nın  9’uncu Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek. Genel kurul saat 10.00’da Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak. Mevcut başkan Hasan Yiğit’in aday olmadığı genel kurulda Ali Değirmen, Hüseyin Gök ve Kemal Kayabaşlı yarışacaklar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak olan genel kurulda önce yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okunacak. 2018-2019-2020-2021 yılları bilanço, gelir ve gider hesaplarının okunmasının ardından bilanço, gelir ve gider hesapları, yönetim ve denetim kurulu ayrı ayrı ibra edilecek. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçime geçilecek.

‘ELA’YA UMUT OLUN’

banner111

Başkan adaylarından Hüseyin Gök, odanın 9’uncu Olağan Genel Kurulu’na çelenk göndermek isteyenlere çağrıda bulunarak Alanyalı Hayrullah ve Nuray Ünal çiftinin SMA TİP1 hastası bebekleri Ela’ya destek olmalarını istedi. Gök, “Genel kurulumuza çelenk göstermek isteyen dostlarımdan ricamdır. Lütfen çelenk göndermek yerine Ela’ya umut olsunlar. En büyük başarı aile olabilmektir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83