Başkan adayı Paşa Özkan iddialara yanıt verdi

Alanya Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Araçları Odası Başkan Adayı Paşa Özkan, hakkındaki bazı iddialar ve 8 Ocak itibariyle üyelere vereceği hizmetleri anlattı

Başkan adayı Paşa Özkan iddialara yanıt verdi

Alanya Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Araçları Odası Genel Kurulu, 7 Ocak Cuma günü Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda saat 9.00'da yapılacak. 1320 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu Oda Genel Kurulu öncesi adaylığını açıklayan ALMOS A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Özkan, seçim sürecinde hakkında ortaya atılan bazı iddialar ve seçimi kazanması halinde üyeleri için yapacağı hizmetleri anlattı. 

'TAVİZ VERMEM'

Bazı kişilerin, 'Paşa Özkan seçimi kazanırsa merkez, doğu ve batı bölgelerindeki serviscileri kovacak, kendi şirketiyle servis işini yapacak' yönündeki iddialara yanıt veren Özkan, "Bizim böyle bir planımız, düşüncemiz bile yok. Biz servisci esnafının ekmeğini elinden almaya değil, ekonomisini güçlendirecek projeleri hizmete katmak için göreve talibiz. Bugün kim hangi bölgede çalışıyor ve ekmeğini kazanıyorsa, 8 Ocak'ta seçilmemiz durumunda da aynı insanlar, çalıştıkları bölgelerde çalışacak. Üyemin ekmeğiyle ne oynarım, ne de oynamak isteyenlere taviz vermem" dedi. 

'SÖYLENTİLER ASILSIZ'

Hakkında, 'Alanya'da batı bölgesinde Okurcalar ve Konaklı otobüslerini tek hatta dönüştürecek' yönündeki dedikoduları da kesin bir dille yalanlayan Başkan Adayı Paşa Özkan, "Biz kaos ortamı yaratmaya gelmiyor, tam aksine uzlaştırmacı bir dille Oda Yönetmeye geliyoruz. Benim otobüscü esnafını birleştirme gibi bir derdim yok. Alanya'nın batı bölgesinde bugün ulaşım sistemi nasıl çalışıyorsa yarın da aynı şekilde çalışacak. Üyelerimin istemediği hiç bir karara imza atmadım, atmam da. Okurcalar ile Konaklı'da otobüsleri birleştireceğim yönündeki söylentiler de asılsızdır. Bu konuda dedikodu üretenlere kulak vermeyelim" diye konuştu. 

banner111

'BELEDİYE İLE ORTAKLAŞA ÇALIŞIP, DURAK İNŞA EDECEĞİZ'

7 Ocak'ta yapılacak seçimde esnafın üzerinde güneşin doğacağını da ifade eden Özkan, "Esnafın cebindeki parayı almaya değil tam tersine ekonomisine katkı sunacağız. Odamızdan üyelerimize ücret karşılığı verilen resmi evraklardan ücret almayacağız. Üyemiz fiyat tarifelerini ücret karşılığında alıyordu, biz göreve geldiğimiz zaman bu hizmeti de ücretsiz vereceğiz. Üyelerimizden bazit usül muhasebe hizmeti için bir kuruş para almayacağız. Hastanelerle indirim anlaşması yapıp, üyelerimizin sağlık hizmetinden indirimli yararlanmalarını sağlayacağız. Üyelerimizin akaryakıt, yedek parça gibi maliyetlerini düşürmek için akaryakıt istasyonları, yedek parça satan şirketlerle anlaşma imzalayıp, ekonomilerine katkı sunacağız. Üyelerimize kurtarıcı hizmeti sunacağız. Kış ve yaz şartlarında üyemizin okul önlerinde beklemeleri için Alanya Belediyemiz ile ortaklaşa çalışma yapıp, durak inşa edeceğiz. Servisciler için Alanya merkezde lokal yapacağız."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83