Başkan Çalış'ın Şoförkent'te imzası var

Alanya'da 2002-2005 yılları arasında Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Recep Çalış'ın Çıplaklı'da inşa edilen Şoförkent Sitesi Projesi'nin oluşumuna katkı sunduğu olduğu ortaya çıktı 

Başkan Çalış'ın Şoförkent'te imzası var

Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, gelecek 4 yılda üyelerin yeniden yetki vermesiyle Yapı Kooperatifi kurup, ev sahibi olmayan üyeleri ev sahibi yapma sözü verdi. Oda Başkanı Çalış'ın bu projesi Alanya'da üyeler tarafından takdirle karşılandı. 

İLK PROJESİ DEĞİL

banner111

Çalış'ın 2002-2005 yılları arasında Oda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptığı dönemde Alanya'nın Çıplaklı Mahallesi'nde Oda Yönetimi tarafından 3 blok ve 60 daireli olarak inşa edilen Şoförkent Sitesi Projesi'sine öncülük eden isimlerden biri. 

Çalış'ın görev yaptığı 2002-2005 yılları arasında üyelerin ev sahibi olması için hazırlanan projenin inşasına katkıda bulunduğu ve 2022-2025 yılları arasında da ise başkanlığını yaptığı Şoförler Odası'nın öncülüğünde Yapı Kooperatifi kurup, kirada oturan oda üyelerini ev sahibi yapma vaadinde bulunuyor. Çalış'ın 20 Mart itibariyle projeye ilişkin de çalışma başlatacağı gelen haberler arasında.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83