Başkan Toklu'dan 23 Nisan mesajı

Başkan Toklu'dan 23 Nisan mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu, TBMM’nin kuruluşunun 103. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Toklu mesajında;

“Bugün, Aziz Milletimizin tarihinde eşsiz bir kahramanlık örneği olan Milli Kurtuluş Savaşımızı bizzat yürüten ve Gazilik Nişanını alan Büyük Millet Meclisinin açılışının 103. yıldönümünü ve ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz. Aynı zamanda şanlı tarihimizle, bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızla bir kez daha övünüyor ve gurur duyuyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş olup, bu önemli gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir.

Bizler de tıpkı ecdadımız gibi çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine güçlü bir şekilde bağlı, vizyon sahibi nesiller olarak yetişmesi adına sorumluluklarımızı yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Biliyoruz ki bu mesuliyet aynı zamanda vatanımızı kanları ve canları pahasına bize miras bırakan kahramanlarımıza olan borcumuzu da ifade etmektedir.

banner111

Bu mutlu gün vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hür irademizi ve bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz aziz Şehitlerimizi rahmet ve Gazilerimizi şükranla yâd ediyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 103. kuruluş yıl dönümünde, tüm çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83