Başkan Toklu'dan AGC'ye ziyaret: ‘Basının kalitesinin artması bizleri mutlu etti’

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Toklu'dan AGC'ye ziyaret: ‘Basının kalitesinin artması bizleri mutlu etti’

AGC Center’da gerçekleşen ziyarette Toklu’ya Medya İletişim Komisyonu üyeleri de eşlik etti. AGC yönetimi ile misafirlerini ağırlayan Coşkun, Toklu ve komisyon üyelerine teşekkür etti. Coşkun, “Gazeteciler ve siyasetçiler aslında 24 saat bir arada yaşıyor. Bizim üretim kaynağımız siyasi sahne. Onların eserlerini, ürünlerini sunduğu saha da medya. Dolayısıyla bizim iş birliğimiz daha önce de olduğu gibi bundan sonra da AGC olarak Toklu, ekibi ve tüm siyasilerle devam edecektir. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” dedi. 

banner111

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”

Toklu da, “Kongrenin ardından AGC’yi ziyaret ettik. Üyelerin oyları ile tekrar aynı göreve seçilen Coşkun’a başarılar dileriz. Geçmiş dönemdeki yönetiminin ardından tekrar yenilenen yönetimle daha güçlü bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Özellikle bu süreçte basındaki kalitenin artırılmasına yönelik attıkları adımlar için kendilerine AK Parti İlçe Teşkilatı olarak ediyoruz. Çünkü özellikle yapılan yatırımların, Alanya’daki sıkıntıların dile getirilmesi ve bunların halka aktarılması noktasında basın ve yöneticiler arasındaki ilişki çok önemli. Biz özellikle Coşkun’a ve ekibine bu noktada yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ederiz. Basının kalitesinin artması da bizleri ayrıca mutlu etti. İnşallah bundan sonraki süreçte de basın-siyasetçi ilişkimizi daha iyi bir şekilde yürüterek vatandaşlara hizmetlerin aktarılması noktasında biz de üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83