Başkan Yılmaz Cuma Pazarı'nı ziyaret etti

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Cuma günü Belediye Fuar Alanında kurulan meyve ve sebze pazarını ziyaret etti.

Başkan Yılmaz Cuma Pazarı'nı ziyaret etti

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Cuma günü sabah saatlerinde Cuma pazarını ziyarette bulundu. Cuma pazarında pazarcı esnaf tarafından sevgiyle karşılanan Başkan Yılmaz, tek tek bütün tezgahları dolaşıp vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Pazarcı esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Başkan Yılmaz, esnafa bol bereketli kazançlar diledi. 

“Üreticilerimizin ve esnafımızın her zaman yanındayız.”

banner111

 Alışverişe gelen halkın ve pazarcı esnafının taleplerini teker teker not aldıran Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Bugün Cuma Pazarımızdayız. Güzel bir ilgiyle karşılandık. Esnafımızın ve vatandaşımızın öneri ve isteklerini dinliyoruz. Tarımın başkenti olan Gazipaşa’mızda, üreticimizin ve esnafımızın her zaman yanındayız. Gazipaşa’mızın her geçen gün daha iyi yerlere gelebilmesi adına vatandaşlarımızın istek ve önerilerine en kısa sürede çözüm üretmeye çalışıyoruz. Pazarımızı yeni ve büyük bir yere taşımak için projelerimiz var. Şartlar uygun olduğunda ferah bir Pazar alanı oluşturup, bölgede oluşan trafik yoğunluğunu da önleyeceğiz” diyerek, ferah bir pazar alanı oluşturacakları projeden de bahsetti.
Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın pazar ziyaretinden oldukça memnun olan esnaflar, ziyaret ve iyi dilekleri için başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83