Başkan Yılmaz Gaziantep Nurdağı’na gitti

Başkan Yılmaz Gaziantep Nurdağı’na gitti


Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, depremden etkilenen vatandaşlar ile buluşmak ve vatandaşların ihtiyaçlarına çözüm üretmek için Gaziantep’in Nurdağı ilçesine gitti.
6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından 11 il etkilenmişti. Gazipaşa Belediyesi depremin olduğu ilk günden itibaren depremden etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyalarına ara vermeden devam etti. Yardım kampanyaları devam ederken, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, depremden etkilenen vatandaşlar ile buluşmak ve bölgedeki ihtiyaçlarla ilgili inceleme yapmak için 21 Mart Salı günü Gaziantep’in Nurdağı ilçesine gitti. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda Gaziantep Nurdağı’nda kurulan konteyner kentte Gaziantepli vatandaşlarla buluşan Başkan Yılmaz, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet etti, bölgede incelemelerde bulundu. Depremden etkilenen çocuklara oyuncaklar dağıtıldı.
BAŞKAN YILMAZ MİLLET BULUŞMASINA KATILDI
Konteyner Kentte incelemelerini tamamlayan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Nurdağı’nda gerçekleştirdiği Millet Buluşması toplantısına katıldı. Nurdağı’nda gerçekleşen Millet Buluşması’na katılan Başkan Yılmaz ve beraberindeki Belediye Başkanları, Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından depremden etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi.
13. CUMHURBAŞKANI ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU NURDAĞI’NDA BİRLİK MESAJI VERDİ
Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde 21 Mart Salı günü gerçekleştirilen Millet Buluşması’nda halka seslenen 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu “Hiç endişe etmeyin, söz verdim. Yine söz veriyorum: Bu ülkeye sevgiyi, bu ülkeye barışı, bu ülkeye hoşgörüyü, bu ülkeye kardeşliği, bu ülkede birlikte yaşamayı; yediden yetmişe beraber olmayı, kardeş olmayı, tasada ve kıvançta beraber olmayı sağlamak için yola çıktım. Hepinize kocaman yürek dolusu sevgi, saygı sunuyorum” ifadesiyle tüm ülkeye birlik ve beraberlik mesajı verdi.
BÖLGEDEKİ VATANDAŞLARIMIZA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde buluşarak ziyaretlerde bulunan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Antalya Büyükşehir Belediyemiz koordinasyonunda Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde kurduğumuz konteyner kentte, depremden etkilenen vatandaşlarımız ile buluştuk, burada incelemelerde bulunduk. Daha sonra CHP Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek Millet Buluşmamızı gerçekleştirdik. Depremin yaşandığı ilk günden itibaren bölgedeki vatandaşlarımızın yanındayız. Yaralarımızı hep birlikte sararak iyileşeceğimizi söylemiştik. Gazipaşa Belediyesi olarak bölgeye birçok konteyner ev gönderdik. Göndermeye de devam edeceğiz. Bölgedeki vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşaması için hep birlikte çalışacağız.  Allah bir daha böyle bir felaketi ülkemize yaşatmasın. Tekrardan hepimize geçmiş olsun.” dedi.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83