Başkan Yücel: Önceliğimiz her zaman eğitim ve sağlık

Başkan Adem Murat Yücel, Mahmutlar’da yapımı planlanan Lise, Kültür Merkezi, Sağlık Ocağı ve Çocuk Kreşi projelerinin çalışma sahalarında incelemelerde bulundu. Başkan Yücel, “Lise ve Sağlık Ocağı projelerinin hafriyatını tamamladık, yapımı için ilgili kurumlara devrettik. Kreşimizin proje ve yerini hazırladık yakında temelini atacağız” dedi.

Başkan Yücel: Önceliğimiz her zaman eğitim ve sağlık

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi’nde yapımı devam eden ve yapımı planlanan Lise, Kültür Merkezi, Sağlık Ocağı ve Çocuk Kreşi iş sahalarında incelemelerde bulundu. Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Balta ve Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut ile ilgili birim amirleriyle incelemelerde bulunan Başkan Yücel, planlanan projelerinin kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.

banner111

“ÇALIŞMALAR SORUNSUZ VE ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

Başkan Yücel, önceliklerinin artan nüfusun da etkisiyle eğitim ve sağlık yatırımları olduğunu söyledi. Projelerin herhangi bir sorun yaşanmadan yükselmeye devam ettiğini, Kreş projesinin de temelinin hazırlandığını söyleyen Başkan Yücel, “Eğitim ve sağlık alanında çalışmalarımız hızla sürüyor. Şu an planladığımız tüm projeler herhangi bir soruna mahal vermeden bir bir yükseliyor” dedi.

“DEVİR İŞLEMLERİ TAMAMLANDI”

Lise ve Sağlık Ocağı projelerinin hafriyatlarının tamamlandığını ve lisenin İl Milli Eğitim’e, sağlık ocağının ise İl Sağlık Müdürlüğü’ne devredildiğini belirten Başkan Yücel, “Biz Alanya Belediyesi olarak üzerimize düşeni yaptık ve projelerin hafriyat işlerini tamamladık. Yapımlarını ilgili kurumlar sağlayacak” diye konuştu.

“KREŞ PROJEMİZİN TEMELİNİ ATACAĞIZ”

Kültür Merkezi ile Çocuk Kreşi proje sahalarında da incelemelerde bulunarak “Kısa süre içinde temelini atacağız” diyen Başkan Yücel, “Bu projelerimizde herhangi bir aksaklık yaşanmadan devam ediyor. Temelini atıp, bölge halkımızın kullanımına sunacağımız. Mahmutlar’da yaşayan herkesin yüzünü güldüreceğiz demiştik. ” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83