Belediye mevsimlik çiçek dikimine başladı

Gazipaşa Belediyesi kışın gelmesiyle birlikte tüm şehri mevsimlik çiçeklerle donatmaya başladı.

Belediye mevsimlik çiçek dikimine başladı


Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kendi bitki üretim tesisinde yetiştirdiği çok yıllık bitki ve mevsimlik çiçekleri toprakla buluşturmaya başladı. Kışın gelmesi ile birlikte yeşil alan, refüj, kavşak, park ve çocuk parklarında çiçeklendirme çalışmalarına başlandı.

51 BİN MEVSİMLİK ÇİÇEK VE ÇOK YILLIK BİTKİ İLÇEYE RENK KATACAK

banner111

Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kış mevsimi kapsamında 51 bin mevsimlik çiçek dikimine başladı. Her alanda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gazipaşa Belediyesi ekipleri kışın gelmesi ile birlikte şehri çiçeklerle renklendiriyor.
Gazipaşa’da Kış mevsimin gelmesi ile ilçede mevsimlik çiçek dikimine başlandı. Çiçek dikimi yapan çalışanları ziyaret eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz,” Gazipaşa’mız çok güzel bir şehir. Biz de şehrimizi daha da güzelleştirmek ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için durmadan çalışıyoruz. Kışın gelmesi ile cadde, sokak, kavşak, refüj ve parklarımıza kış boyunca renkli kalacak mevsimlik çiçek ve çok yıllık bitki dikimine başladık. Ektiğimiz çiçeklerimizin birçoğunu Gazipaşa Belediyesi Bitki Üretim Tesisinde üretiyoruz. Ekip arkadaşlarıma özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. ” dedi. 
Çiçek dikim alanlarının hazırlanarak mevsimlik çiçek ve çok yıllık bitki dikimine başlayan Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçeyi çiçeklerle renklendirmeye devam ediyor.  51 bin adet mevsimlik çiçek ve çok yıllık bitkiler, tüm mahallelerde refüjleri ve parkları süsleyecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83