'Bugün değilse ne zaman?'

DP Antalya Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Avukat Ezgi Akgün Biber, "İki yaşında bir oğlum var. Yıllar sonra oğluma ben o yıllarda ülkemin bu günleri görebilmesi için mücadele ettim diyebilmek istiyorum" dedi

'Bugün değilse ne zaman?'

Demokrat Parti (DP) 28. Dönem Antalya Milletvekili aday adayı Avukat Ezgi Akgün Biber, Alanya Postası'na çarpıcı açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki seçimin iktidarı belirleyici bir seçim olmaktan öte Türkiye’nin yeni bir yüzyıl için temel değerlerini belirleyeceği bir seçim olacağına inandığını söyleyen Akgün, "İşte bu bilinçle 'Bugün değilse ne zaman?' diyerek bu yola çıktım. Millet İttifakı gibi birbiriyle taban tabana farklı ideolojilerde olan 6 partiyi bir araya getiren bilinçte aynı bilinçtir. Rahmetli Demirel’in bir sözü var: “Rakı içende bizim, namaz kılanda bizim” yeter ki biz biz olalım. Biz bizi kaybetmeyelim. Bu seçimde biz olmayı kaybetmemek için bir mücadele vereceğiz. 

"KILIÇDAROĞLU'NUN DOĞRU ADAY OLDUĞUNA İNANIYORUM"

banner111

Akgün Biber sözlerini şöyle sürdürdü:
"Biz lider saplantılı bir toplumuz. Türkiye son 20 yılında hükümet ve devlet ayrımını bütünüyle kaybetti. Birisi çıksın biz arkasından yürüyelim, bir davamız olsun istiyoruz. Ben bu noktada değilim. Benim yolumda davamda devletim. Hukuk ve liyakatın yeniden tesisi için de Türkiye’nin dürüst, cesur ve kendisini halk dışında kimseye karşı borçlu hissetmeyecek devlet adamlarına ihtiyacı var. Kemal Kılıçdaroğlu’nun iyi bir devlet adamı olduğunu düşünüyorum. Biz siyasete karşı şöyle bir tavır içerisindeyiz; eleştiriyoruz fakat aksiyon almıyoruz. İşte tam da bu yüzden bugün değilse ne zaman. Ben siyasetçi bir aileden geliyorum. Aklım erdiğinden beri bizim evimizde siyaset konuşulur. Çocukluğumdan beri ilgim ve merakım var. Beni tanıyan insanlar yeteneğim olduğunu da söylerler. Demokrat Parti  etik sınırlar içerisinde, özgür siyaset yapmanıza fırsat tanıyan bir parti Genel Başkanımız Gültekin Uysal 6’lı masanın ideolojik olarak tam ortasında duruyor. Bugünün Türkiye’sinde kendimi bu duruşa yakın hissediyorum. Yeni dünya düzeninde sahici ile samimiyetsiz çok derin bir yarıkla ayrıldı. Ortası çukur. Ben o çukurda kalmamayı seçtim. İki yaşında bir oğlum var. Yıllar sonra oğluma ben o yıllarda ülkemin bu günleri görebilmesi için mücadele ettim diyebilmek istiyorum."

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2023, 11:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83