Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Yıldız: “Mustafa Kemal’lere ihtiyaç var”

Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Yıldız: “Mustafa Kemal’lere ihtiyaç var”

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Antalya Milletvekili aday adayı, turizmci Mustafa Kemal Kahya’nın verdiği iftar yemeğine CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Mehmet Ali Yıldız’da katıldı. Yeniden Kuvayi Milliye Hareketi çatısı altındaki iftar yemeğine, genç aday Kahya’ya yoğun ilgi gösterildi.
28. Dönem Antalya Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kemal Kahya’nın ev sahipliğinde Alanya’da gerçekleşen iftar yemeği Oliver Garden Restoran’da düzenlendi. İftardan sonra 6 Şubat’ta Türkiye’nin 11 ilinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. İstiklal marşı sonrasında davetlilere açılış konuşması yapan Mustafa Kemal Kahya ‘’Bugün bu salonda çok sayıda iş insanı, meslek erbabı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve farklı siyasal görüşlere sahip temsil kabiliyeti ve özgül ağırlığı yüksek arkadaşlarımız var. Öncelikle kendilerine Hoşgeldiniz diyorum ve salondaki herkesin Ramazan-ı Şerif ayını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

banner111


ÖRNEK DAYANIŞMA, YARDIMLAŞMA SERGİLENDİ
Alanyalı genç turizmci, CHP 28. Dönem Antalya Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kemal Kahya, geçtiğimiz ay yaşanan asrın felaketi diye tabir edilen depreme dikkat çekti. Deprem felaketinin hemen sonrasında bölgeye gittiğini ve uzun bir müddet yardım çalışmalarına katıldığının altını çizen Kahya, bölgedeki yaşananları şöyle anlattı: “Bölge insanlarının acıları çok büyüktü. Dokunduğumuz temas ettiğimiz her vatandaşımızın bir kaybı ve acı hikayesi vardı. Fakat deprem acı hikayeler ile birlikte belki de uzun yıllardır görmediğimiz bir kardeşlik ve yardımlaşma duygusu da doğurdu. Biz bölgede bunu gördük ve yaşadık. Hiçbir siyasi görüş, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksiniz tüm vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, polisimiz, askerimiz, devletimizin tüm kurumları hayal edemeyeceğimiz seviyede bir dayanışma, yardımlaşma sergilediler”
ORTAK PAYDAMIZ ALANYA
Kemal Kahya konuşmasına şöyle devam etti: “Bildiğiniz üzere önümüzde, 14 Mayıs’ta ülke olarak seçime gideceğiz. Bu seçimlere giderken en azından deprem vesilesiyle kazanılmış olan bu dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik duygusunu kaybetmeyelim. Bugüne kadar çok kutuplaştık ve ayrıştık, fakat bu milletimiz için bir fırsat olabilir. Siyasi görüşümüz, hayata bakış açımız ne olursa olsun eminim ki bu salonda bulunan herkesin ortak paydası Türkiye ve bizim ortak paydamız Alanya şeklinde olmalı”
DANIŞMAN YILDIZ’IN ‘KAHYA’ İLGİSİ
Yeniden Kuvay-i Milliye Hareketi çatısı altındaki iftar yemeğine katılan CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Mehmet Ali Yıldız, iftara damga vurdu. İftarda davetliler ile danışman Mehmet Ali Yıldız arasında karşılıklı soru-cevap şeklinde sohbet gerçekleşti. Yıldız’dan CHP 28. Dönem Antalya Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kemal Kahya’nın Milletvekili liste sıralamasında seçilebilecek bir yerde yer verilmesi gerektiğini ifade edildi. Danışman Mehmet Ali Yıldız, “Türkiye’nin Mustafa Kemal’lere çok ihtiyacı var” ifadesiyle Alanya’nın genç ve donanımlı Aday adayı Kahya’yı destekledi.
KAHYA DAVET ETTİ
Üç dil bilen, evli 2 çocuk babası Alanya’nın sürpriz CHP aday adayı Mustafa Kemal Kahya son sözleri şöyle tamamladı: “Ayrıca salonda bulunan tüm arkadaşlarımızı siyasi görüşü ne olursa olsun, Alanya’mızı temsil edebilmek için çıktığım yolda, aday adaylığımı kamuoyuna açıklayacağım 28 Mart Salı günü, Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanlığı’na davet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83