Bağışlar'dan maça davet

Bağışlar'dan maça davet


Antalya süper amatör 2. grubu şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Ligi (BAL) playoff yükselme grubuna katılmaya hak kazanan Mia İnvest Mahmutlarspor ilk maçında deplasmanda Antalya Kunduspor 'u 2-0 mağlup ederek 4 takımlı playoff ligine galibiyet ile başladı.

banner111

BAĞIŞLAR MAÇA DAVET ETTİ

Kulüp başkanlığını Yılmaz BAĞIŞLAR 'ın yaptığı Mahmutlarspor grubu lider olarak bitirerek yarı profesyonel lig olarak da tanımlanan BAL Ligine çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

4 otobüs ile gittikleri Antalya'da yüzlerce taraftarın deplasmanda takımını desteklemesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Bağışlar " Mahmutlar olarak bir ilki başararak yükselme grubuna kaldık. Zor bir maç oldu. Güçlü bir takıma karşı mücadele verdik. İlk golümüz gecikince takım olarak biraz baskı altında kaldık. Ama çocuklar bu psikolojiden kurtulmayı başardı ve 2-0 galip geldi.Takımımıza ve teknik ekibimize güveniyorum. Bizleri destekleyen herkese özellikle Mahmutlar 'lı hemşehrilerimize bu galibiyeti armağan ediyoruz. Çarşamba günü Mahmutlar spor tesislerinde Döşemealtı Belediyespor ile ikinci maça çıkacağız ve bu maç çok önemli. Bütün taraftarlarımızı sahamızda oynayacağımız bu maça davet ediyoruz"
 dedi. Grubun diğer maçında Döşemealtı Belediyespor rakibi Kaş Kınıkspor'u 2-1 mağlup etti.
Dört Antalya takımının mücadele ettiği playoff grubunu lider olarak tamamlayan takım direkt olarak BAL Ligine çıkmaya hak kazanacak.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2023, 15:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83