Çavuşoğlu: 'Çamlıca ayakta, heyecan dorukta'

Çavuşoğlu: 'Çamlıca ayakta, heyecan dorukta'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’nın Çamlıca Mahallesi’nde halka buluştu. Bakan Çavuşoğlu vatandaşlara; “Çamlıca ayakta heyecan dorukta” diyerek motivasyon konuşması yaptı.



Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya ve Alanya’da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Alanya’da da birçok ziyaret gerçekleştiren Çavuşoğlu’nun dün akşamki durağı Çamlıca Mahallesi oldu.  Çamlıca halkına seslenen Bakan Çavuşoğlu, “Çamlıca halkı hiçbir zaman bizi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadı, her zaman en büyük desteği Çamlıca halkından aldık” dedi.
‘ÇAMLICA AYAKTA HEYECAN DORUKTA’
Bakan Çavuşoğlu açıklamasında; "Çamlıca ayakta heyecan dorukta. 14 Mayıs’ı sabırsızlıklar bekliyor. 14 Mayıs’ta öyle verilecek dersler var ki o dersi milletimiz verecek. Hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Çamlıca halkı hiçbir zaman bizi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadı her zaman en büyük desteği Çamlıca halkından aldık. Talepleriniz vardı ihtiyaçlar vardı hiçbirine hayır demedik. Yaptık yaparız yapacağız da. Bir toplantı yatık ve bütçeyi yüzde 50 arttırdık.  1.4 milyardan 2.2 milyara çıkardık. Gelecek sene daha da katlanacak bu rakam seferberlik ilan ediyoruz. Yaylalara kadar tüm eksiklerimizi gidereceğiz tüm trafoları yenileyeceğiz yıkılan eskiyen tüm hatları yeniden yapacağız. Tüm Antalyamıza yeni yatırımlar yapacağız. 21 sene önce bir heyecanla başladık. ‘Sevdamız Antalya, Antalya sevdamız’ dedik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde millete hizmet yolunda çok çalıştık büyük eserler kazandırdık. Ülkemiz bugün küresel bir aktör. Dünyanın gıpta ile izlediği bir ülke olduk. Son 21 yılda ne badireler atlattık, postmodern darbeler, FETÖ, ardına 15 Temmuz Darbesi hiç yıldınız mı Çamlıcalılar? Tam tersine daha da kenetlendik. Her bir engeli aştık. Bizim bir hedef ve hayalimiz var ve bu hayalleri gerçekleştirmeden öyle bırakıp gitmek yok dedik. Üstüne üstüne gittik. Dünyanın her yerinden üzerimize geldiler, ekonomik saldırılar, yaptırımlar. Neden bunu yaptılar Çünkü terör örgütlerine karşı mücadele ettiğimiz için. Bağımsızlık lafla olmaz kendi kendine yeterli olmak lazım. Çok şükür bunları başardık. Kendi uçaklarımız, SİHA’larımız, İHA’larımız, gemilerimiz, hepsi göklerde yerlerde. Uçak gemisi de yapacağız. Denizde bizim havada bizim karada bizim” dedi.

MEMLEKETİM DİYENLER DAVASINI BİRLEŞTİRİYOR 
“Biz Türkiye yüzyılı diyoruz çok daha güçlü olmamız lazım diyoruz, millet ittifakı ne diyor? Türkiye’yi 28 eyaleti böleceğiz diyor” diye sözlerine devam eden Çavuşoğlu, “Çamlıcalılar böldürür mü? Antalyalılar böldürür mü? Cumhur ittifakını bunun için kurduk daha güçlü olabilmek için kurduk gücümüzü birleştirdik.  Önce memleketim diyenler davasını birleştirdi omuz omuza çalışıyor” dedi.

banner111

SİZLERİN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK İSTEDİK’
Etkinliğe katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’de konuşmasında, “Bir kurumsallaşmaya gittik o günden bu yana buralara beldelerimize yaylalarımıza köylerimize mahallelerimize elimizden geldiğince hizmet ettik. Tabii ki bizden öncede bu şehirlere kim hizmet ettiyse sizler adına bir kez daha teşekkür ederiz. Ama bizde bu yerel yönetimlerde daha önceki dönemimde hem de Cumhur İttifakı dönemimde Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun ne zaman kapısını çalsak hay hay diyip bir değil iki yapmaya çalıştı. Biz her zaman şunu savunduk Bizim için her şeyden önce ülkemizin bekası önemlidir. Dünyada pandemi oluyor herkes Alanya’ya geliyor, savaş oluyor herkes Alanya’ya geliyor. Demek ki Alanya’da insanlar aradığını refah ve huzuru buluyor. Aldığı görevleri layıkıyla yapan herkese müteşekkiriz. Cumhur ittifakı olarak sizlerin kapısını çaldık ve sizlerin yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik” diye konuştu.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83