Alanya’da Bone & Joint’den görkemli açılış

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlığı yapmış Doç. Dr. Anıl Gülcü özel muayenehanesinin açılışını gerçekleştirdi.

Alanya’da Bone & Joint’den görkemli açılış

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlığı yapmış Doç. Dr. Anıl Gülcü’nün özel muayenehanesi Bone & Joint Alanya, yoğun bir katılımla açılış gerçekleştirdi. Günümüz teknolojisine uygun cihazlarla donatılan muayenehane; Alanya Oba Mahallesi, Eski Gazipaşa Caddesi, No:15, Kat:3, Daire:9 Bulut Plaza’da görkemli bir açılışla hizmete başladı.

banner111

Yoğun bir ilginin olduğu muayenehanenin açılışına, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan, Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Doktor Gülcü’nün meslektaşları, ailesi, yakın arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Kurdelenin hep birlikte kesilmesinin ardından açıklama yapan Doç. Dr. Anıl Gülcü, “Altı yıldır Doktor Öğretim Üyesi olarak Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görev yapmaktaydım. Son dört ayda Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptım. Daha sonra hastaneden ayrılarak kendime bir muayenehane açtım. Alanya’da ki vatandaşlarımızı sağlığına kavuşturmak tek temennimiz. Burada muayenehanemizde enjeksiyonlar, lokal işlemler gibi bir çok hizmet veriyoruz. Aynı zamanda da hastanelerde hastalarımızın ameliyatlarını yapmaktayız. İnşallah Alanya’ya hayırlı uğurlu oluruz. Vatana millete hayırlı bir iş yaparız. İnşallah hastalarımıza şifa dağıtırız” diye konuştu.
Gülcü’den sonra hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Yücel, “Alanya’mıza güzellik katacak olan tıbbi müessesemizin açılışına katılmaktayız. Yıllardır kendisini tanıdığım kadim dostum Anıl hocam önce devlet kurumlarındaydı. Şimdi de özel sektöre bir adım attı. Onu da bu mutlu gününde yalnız bırakmadık. Şimdiden kendisine, ailesine ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83