Çavuşoğlu'na Gülevşen teşekkürü

Alanya Eğitim Bir Sen Teşkilatı tarafından 2017 yılı Aralık ayında Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ve 2018 yılı Haziran ayında da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na sunulan raporda dile getirilen Alanya Gülevşen Camii'nin restorasyonu gerçek oluyor.

Çavuşoğlu'na Gülevşen teşekkürü

Antalya Valisi Münir Karaloğlu Antalya’nın fethinin 812.yılı hediyesi olarak Karamanoğlu Beyliği tarafından 1373'te inşa edilen Alanya Gülevşen Camii'nin Projelerimin hazır olduğunu, kuruldan geçince restorasyonunu yaptırıp ibadete açılacağını belirtti.

banner111
Alanya Eğitim Birsen Temsilcisi Abuzer Gündoğar "1373 yılından 20.yy başına kadar ibadete açık olarak Alanya Gülevşen Camii harabelikten kurtularak restorasyonu yapılıyor. Bir çok sivil toplum kuruluşu tarafından ve sendikamız tarafından dile getirilen Camii'nin restorasyonunda emeği geçen başta Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Alanya Gülevşen Camii'nin restorasyonunu Raporumuzda Kadim Alanya’nın Tanıtılması başlığı ile dile getirmiştik." dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 09:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83