CHP Alanya, pazarın nabzını tutuyor

CHP Alanya İlçe Örgütü, Antalya milletvekili Rafet Zeybek ile birlikte Mahmutlar pazarında esnaf ve tüketicilerle konuştu.

CHP Alanya, pazarın nabzını tutuyor

Cumartesi günü Alanya’ya gelen Antalya milletvekili Rafet Zeybek’le birlikte Mahmutlar Cumartesi pazarını ziyaret eden CHP Alanya ilçe başkanı Coşkun Karadağ, yöneticiler ve mahalle temsilcileri hem Pazar esnafı hem de tüketicilerle görüşerek hayat pahalılığı ve ekonomideki dalgalanmaların etkilerini konuştular.

banner111

Pazar ziyareti sonrası açıklama yapan milletvekili Zeybek; Pazar ziyaretlerinde hem alıcıların hem de satıcıların şikayetleri olduğunu söyledi. Satıcılar ürettikleri ürünleri satarken zarar ettiklerini, gübre, zirai ilaç, fide gibi girdi maliyetlerinin çok yüksek olduğunu, dolar düştüğü halde girdi fiyatlarının düşmediğini belirtirken, alıcıların da ürünlerin pahalı olmasından şikayet ettiklerini, alıcının da satıcının da haklı olduğunu sözlerine ekledi. Devletin girdi maliyetlerinin bir kısmını karşılayarak üreticiye ve dolayısıyla vatandaşın mutfağına destek olması gerektiğini belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83