CHP Alanya’da sürpriz mi yaşanacak?

CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir'in belediye başkan adaylığı için ikna görüşmelerini sürdürdüğünü açıklamasından sonra ‘İkna sonuç vermezse kim aday olacak?’ sorusu gündeme geldi. Parti tüzüğü ilçe başkanının aday olabileceğine işaret etti.

CHP Alanya’da sürpriz mi yaşanacak?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Bülent Kandemir, yerel seçim öncesi Osman Özçelik ve Mehmet Kural’a Belediye Başkan Adaylığı teklifi götürdü. ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural bu teklifi nazikçe geri çevirirken, Osman Özçelik ile adaylık konusundaki görüşmeler ise henüz sonuçlanmadı. Zamanın daralması nedeni ile ‘Özçelik kabul etmezse ne olacak?’ sorusu gündeme geldi.

banner111

CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir’in ‘Aday ol’ yönünde teklif götürdüğü isimlerden olumlu sonuç alamazsa partisinin Genel Merkezine resmi olarak adaylık başvurusu yapabileceği gündeme geldi. Kandemir’in, ‘Adayım’ diyerek başvurması halinde partinin Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) ele alınacak. MYK, ‘Aday ol’ derse Kandemir, İlçe Başkanlığı görevini bırakarak aday olabilecek.
CHP MYK’nın aday bulunmayan ilçelerde adaylık başvurusu yapan İlçe Başkanlarını aday gösterme eğiliminde olacağı öğrenildi.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83