CHP'de aday adaylarından önseçim baskısı

Alanya’nın doğu komşusu Gazipaşa’da CHP’den aday adayı olan isimlerden ortak bir çağrı geldi. 8 aday adayının imzasıyla yayınlanan bildiriyle Gazipaşa Belediyesi için CHP’den aday gösterilecek ismin ön seçimle belirlenmesi talebinde bulunuldu

CHP'de aday adaylarından önseçim baskısı

YEREL seçimlere sayılı günler kala CHP Alanya’nın iş insanı Osman Özçelik’le seçime gireceği kesinleşmiş, gözler çok sayıda aday adaylığı başvurusunun bulunduğu Gazipaşa CHP’ye çevrilmişti. 
Gazipaşa CHP’den aday adayı olan isimlerden bugün ortak bir çağrı geldi. Ali Kızılateş, Yavuz Çelik, Ali Haydar Dikmen, Cemburak Özgenç, Turan Gülcan, Murat Özçelik, Davut Özdemir ve Oya Çalık Başeğmez olmak üzere toplam 8 aday adayının imzasıyla yayınlanan bildiriyle Gazipaşa Belediyesi için CHP’den aday gösterilecek ismin ön seçimle belirlenmesi talebinde bulunuldu.
‘GAZİPAŞA KAMUOYUNA AÇIKLAMAMIZDIR’ 
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 
Bizler aşağıda imzaları bulunan Gazipaşa Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan aday adayları olarak bu metni hepimizin ortak görüşü doğrultusunda imza altına aldığımızı beyan ederiz. 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde aday belirleme yöntemi olarak gerek CHP Gazipaşa üyeleriyle, gerekse de halkla sahada yüz yüze yaptığımız çalışmalar sonucunda kayıtlı CHP üyeleriyle önseçim yapılmasının en sağlıklı ve en doğru aday belirleme yöntemi olduğunu tespit etmiş bulunmaktayız. CHP Gazipaşa ilçe yönetim kurulumuzun 22.11.2023 tarihinde oybirliğiyle almış olduğu belediye başkan adaylarını belirleme yöntemi olarak üye bazlı temayül yoklaması yapılması yönündeki kararına aynen katılmaktayız. CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığımıza, Antalya İl Başkanlığımıza ve Genel Merkezimize saygıyla arz ederiz.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83